reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
Nic trudnego, mój ma 194 cm więc wiem jak wygląda w takich samochodach.
My planujemy zakup na wiosnę, wtedy ominie nas najgorsza pogoda (mało mamy doświadczenia) a wprawimy się przed maluszkiem. I mąż będzie mógł skupić się na wiezieniu mnie do szpitala zamiast panikować dodatkowo że nie umie prowadzić.

my chyba tez bedziemy musieli postarac sie o nowe auto przed majem :/ problem jest taki ze teraz mamy mini coopera, jestesmy w nim zakochani i nie chcemy sie z nim rozstawac...ale: my dwoje + duzy pies = wystarczajaco miejsca
my troje +pies = no jakos tam sie zmiescimy
lecz jak dodamy do jeszcze wozek ktory przy wyjazdach z dzidzia jest pewnie w 99% niezbedny to juz nie ma mowy :/ no chyba ze bedziemy jezdzic z wozkiem na dachu :D

Patyczek WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ:**

Mój M ma 193cm wzrostu:-D wyrosły nam te chłopy

Sylwia serce by mi pękło gdybym musiała mini sprzedać..

Śnieg uwielbiam:-D ale o sankach zaaapomniałam:zawstydzona/y: Na szczęście do ciągnięcia malucha moge zaprzęgnąć starszą córke:-)

reklama
Patyczek WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ:**

Mój M ma 193cm wzrostu:-D wyrosły nam te chłopy

Sylwia serce by mi pękło gdybym musiała mini sprzedać..

Śnieg uwielbiam:-D ale o sankach zaaapomniałam:zawstydzona/y: Na szczęście do ciągnięcia malucha moge zaprzęgnąć starszą córke:-)

po pierwsze: Patyczek - szczescia na nowej drodze zycia ;)

no wlasnie poziomki, do samochodu jestesmy bardzo przywiazani - jest piekny i jedyny w swoim rodzaju bo jest to ''nowojorskie taxi'' i moj mowi caly czas mowi i ma nadzieje ze stanie na tym ze mini z nami zostanie, a poprostu dokupimy jakies inne wieksze i b.tanie auto...
ja sama nie wiem :/

zrobilam sobie na obiad gyrosa z ryzem i zjadlam OLBRZYMIA porcje

Do góry