reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

kamcia przypominam o komediach:) i recenzji filmu:)

:zawstydzona/y:no tak ... dam na wieczór :tak: jak dysk podłączę....
a recenzję pisałam.. hehe
że to nie ten film :-p

a co do manii.. to tak... oj mogłabym całymi dniami oglądac filmy , byle by nbyły jak dla mnie ciekawe , bo jak cos jest co nie przkuje mojej uwagi to zazwyczaj film leci a ja nie patrze:sorry2:

własnie oglądam film jak babka urodziła a za chwile krzyczy że ją boli
a tu lekarz krzyczy "siostro siostro szybko jest drugie":-D

idę patrzeć dalej:-p

reklama
czyli jak Wam wszystkim jest goraco a mi ciagle zimno to ze mna cos nie tak??:eek:
Co do filmow to ja tez uwielbiam ogladac, ale cos ostatnio trafiaja mi sie same badziewia:( Ciezko w tych czasach o dobry film... Wszystkie strasznie podobnedo siebie. Dlatego bylam dzis w bibliotece i teraz mam dwie ksiazeczki do przeczytania:)

Ja parę dni temu oglądałam SHREKA tą ostatnią część - straszna kicha!!! STEP UP 3 teki średni. Polecam do obejrzenia "KWIAT PUSTYNI",ale lepsza od filmu jest książka.

Byłam niedawno na spacerku z psem i straszne wiatrzysko się u nas zerwało...brrrrrrrrrrrrrrrr

KWIAT PUSTYNI czytalam, ale nie do konca w moim stylu ta ksiazka. Ale wiadomo sa gusta i gusciki:D Ja uwielbiam tworczosc Stephenie Meyer, ale ona ma narazie nieduzo ksiazek i wszystkie juz przeczytalam. Szwagierka sie ze mnie smieje, ze czytam "bajki dla dzieci", ale ja bardzo lubie "zmierzch" czy "intruza":D Dzis mam "Bylam podrugiej stronie lustra" i "Wybrana" ciekawe czy mi podejdą:D

Hej:happy2: Troszkę mnie nie było:happy2:

U nas wszystko w porządku. Kompletujemy już wyprawkę dla Wojtusia:happy2: Dzisiaj wybraliśmy wózeczek i jesteśmy zdecydowani gdzieś za miesiąc będziemy zamawiać tylko jeszcze zastanawiamy się czy beż czy zieleń. Oba są bardzo ładne jasne:happy2: Transporter 2w1 Sand i do tego fotelik Maxi-Cosi:-)
Rano byłam zrobić glukozę po 75ml i jutro się okaże czy mam cukrzycę czy też nie... No i zobaczę jak wygląda moje TSH.:sorry2:

Prawdopodobnie wybrałam też szpital, ale i tak zobaczymy jak to będzie w dniu porodu. Oby było miejsce :happy2:

Teraz gotuje kurczaczka i do tego makaronik z jajem sadzonym:-)

A i najważniejsze znaleźliśmy mieszkanie do wynajęcia bo to Nasze będziemy remontować. Na ten czas coś chcieliśmy znaleźć i udało się za tydzień prawdopodobnie zaczynamy się przenosić:happy2:

My z Miśkiem obejrzeliśmy już wszystkie dobre filmy w wypożyczalni i nie mamy co wypożyczać już:-D
Pozdrawiam Was wszystkie:happy2:

Misia witaj :)

Wisienko dobrze,że mi przypomniałaś o książkach... Dostałam kiedyś od kumpeli książkę i obiecałam sobie,że jak będę siedzieć w domku na jakimś zwolnieniu to ją przeczytam... no to jest pora, tylko muszę ją znaleźć :)

Też oglądałam "Kwiat Pustyni", super film. Z chęcią przeczytałabym książkę ale chorobka nie ma w Niemczech polskiej biblioteki... A szkoda mi wydawać kasę na książki (wiadomo, mamy teraz inne wydatki)...:szok:

reklama
wisienko ja też uwielbiam Sagę Zmierzchu :) Przeczytałam całą w ciągu miesiąca. Intruza też mam,ale niestety nie mam czasu go przeczytać-może po sesji.
U mnie niestety sesja się zbliża i nikt z wykładowców nas nie oszczędza-mimo,że to już ostatni rok i trzeba skupić się na pisaniu pracy. Ja więc dzisiaj przesiedziałam od rana przy kompie i opracowywałam zagadnienia na Zarządzanie Zasobami Ludzkimi. Tragedia,ale udało się w końcu skończyć. Gorzej będzie z nauczeniem się tego:szok: Ale na szczęście do 30 stycznia jeszcze troszkę.
Tak sobie myślę,że moje maleństwo to będzie zdolne - jak tak sobie wykładów posłucha i mamy gderania o nauce (przy sesji) posłucha...;-)

Do góry