reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Dobra..noc..

Ainka
- i tutaj :**** usciski dla Jasienka! jestem z Wami - w nocy tez :) dacie rade! macie powazna motywacje, chodzi przeciez o dobro Jasia &&&&&&&& ..choc nie wyobrazam sobie tego u nas, u cycusia mamusi czyli Polki potworki... byloby ciezko..

Jolek, Styna - Nie wiem o co chodzi z tymi kapkami, niekapkami Kubusiowymi :confused: jestem chyba zbyt zmeczona.. ... ale Pola juz dawno pije sama z butelki Kubus Go - taka z dziubkiem jak w wodzie mineralnej.. otwiera zebami jak sie nie da, jak wszytsko ostatnio.. niedawno napila sie zelu pod prysznic :))
Poza tym Jolus ciesze sie, ze spedzilas milo weekend i Styna - ze i u Was w Polszy tak fajnie :)

reklama
Witam się. Ciemnica u nas za oknem taka, że w robocie światło trzeba było zapalić. Gdzie jest lato ja się pytam?
Aina, jak tam nocka dzisiaj?
Jolek, o której w końcu Igi poszedł spać?
Maja, ło matko jaka spryciara z Polki:szok:
Alex, a Ty kiedy ostatecznie do pracy wracasz? Życzę powodzenia w odstawieniu cyca &&&

Witajcie,

madzik - u mnie też ciemno i leje. spać się tylko chce:baffled:. a tu robota, nudna robota. dobrze, że jest bb;-)

ech, pisać mi się nawet nie chce...

joluś - i o której poszliście spać?? bo moja wczoraj pierwszy raz spała niani 3 godziny (!), popołudniu pomimo zmęczenia już nie zasnęła, a wieczorem padła jak mucha:-D

Hej kochane
U nas deszcz, burza przed chwilką się skończyła, a wczoraj takie piękne lato było, Marti w samym pampersie po dworze biegała.
Ainka jak nocka? Byłam myślami z Wami, sama tez musiałabym się za to zabrać, cycamy w nocy minimum 3 razy:baffled:, a jak nie ma cycusia to jest identycznie jak u Was- płacz, prężenie, wyginanie, szukanie mamy:confused2:

My pijemy z niekapka lovi 360 stopni, ale bez problemu napijemy się ze zwykłego kubka czy szklanki.

Joluś
o której Iguś zasnął?

Dziewczyny czy któraś z Was myślała już może o odstawieniu przyjaciela monia?:-D Pytam bo czytałam gdzieś ostatnio, że łatwiej to zrobić teraz niż później bo bąbel bardziej rozumny jest i nie odda moniuszki bez walki:-D.
Co prawda u nas nie jest to jakiś wielki problem bo smoczka używamy tylko do drzemki w dzień, w nocy nie śpimy ze smoczkiem, ani nie trzymamy smoka w buzi w ciągu dnia podczas zabawy. Ale tak czy inaczej kiedyś trzeba go odstawić , choć póki co ja nie widzę innej alternatywy do zasypiania.

basiu - ja o tym myślałam, ale tylko myślałam :-p. wiem, że już czas. nasza Zochna identycznie jak Martynka, używa smoka do zaśnięcia, owszem w dzień gdyby leżał pod ręką, to od razu go weźmie, bo po prostu go lubi:-D, ale nie trzymamy smoczka w zasięgu jej ręki. Z wygody jeszcze jej go daję, bo boję się kilku nieprzespanych nocek, choć bardziej myślę problem byłby w dzień, kiepsko z zaśnięciem...
nie wiem, chyba obetnę końcówkę (gdzieś o tym czytałam), żeby przestał jej "smakować", bo nie wyobrażam sobie po prostu jej go nie dać, jak będzie płakała. a tak mam nadzieję, że sama stwierdzi, że taki smoczek jest bleee :-) Baśka, jak Ty zaczniesz akcję KONIEC ZE SMOCZKIEM, to ja też się zdecyduję spróbować. Bo wg mnie odwrotu wtedy nie ma.

Hejka :-)

Wczoraj leń mi minał i nawet porobiłam co nie co :tak::-p dziś już też mam ogarnięte i obiadek przygotowany. :-)
Filiś śpi a ja zaraz idę zrobić sobie kawusię. :tak:
Dziś mamy spotkanie w nowym przedszkolu więc zobaczymy. :-)

szkoda że Ukraina odpadła no ale cóż ...teraz trzymam kciuki za Portugalię , Włochy albo Hiszpanie stawiam że wśród nich mamy mistrza! :-)

Jaipur- szukaliście na allegro chatki ? bo mnie zaintrygowałaś i wczoraj zaczęłam szperać to fajne oferty można wyszukać
Aina- i jak tam kolejna nocka Jasieńka ?
Lepidoptera- hi hi czyli nie tylko ja tak pomyślałam :-p;-)
Jolek- cieszę się bardzo że wyjazd udany! :tak:
Basiekk,Lepidoptera- ze smokiem mamy tak samo jak u Was i w sumie na razie nie będziemy nic zmieniać ale może się skuszę wtedy kiedy Wy :-p

co do picia to pijemy ze wszystkiego ale fakt zbawienne są niekapki kubusiowe waterrr!!!! :tak:

Hej:)
Kochane, mały sukces!!!
Jaś poszedł spać po 19, chwilkę wcześniej dostał cyca. Pierwsza pobudka po 2!!!:-) Przebudził się, włączyłam juz dawno nie używaną karuzelkę, pokazywałam mu zwierzatka, opowiadałam o nich,smiał się, gadał, napił sie wody, połozylismy się, przytulaliśmy, chwilkę popłakał, przytulił się, poszukał cyca i poszedł spać. Wstał o 6.45:) Na śniadanie zjadł jogurcik i dostał cyca:) P się śmieje,że chce jak najszybciej noc przespać,żeby cycola dostać. Jestem z Niego dumna! Mam nadzieje,że dzisiejsza noc też będzie taka:)
Bassiek my moniusia jeszcze mamy, pani doktor powiedziała,że za pół roku będziemy odstawiac od smoka, żeby mu nie zabierać i cysia i smoka.
Majusia Polki potworki:-D usmiałam się kochana:-D

Dziękuje, dziękuje za wsparcie dziewczyny!
my pijemy z normalnego kubka, czasem dam mu łyka soczka z kartonika i pije ze słomki, no i z butli "kubus water:p":-)
u nas pogoda paskudna, jakie lato!?

Witam!
Madzik ja wracam do pracy 1 sierpnia wrrrrrr. A mam pytanie czy przed powrotem do pracy musiałaś iści na badania lekarskie??
Pogoda marna, leje, leje i jeszcze raz leje......
Aina jak nocka?

reklama
Do góry