reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

witam wieczorkiem
no i odwiedziła Paulisia lekarza ma obozie,coś jej oczka czerwieniały i łzawiły od dwóch dni:-( dostaje jakieś kropelki do oczek i jakiś syrop odczulający,ja myslę że to ze słońca ,ale zobaczymy jak przyjedzie odwiedzimy naszego lekarza o okulistę
a ogólnie to pani bardzo ją chwaliła :-) i tu pękam z dumy;-)
uciekam bo mnie Madzia woła bo zaliczyła długą późną popołudniową drzemkę
dobranoc kobietki
Jolusia twoje nózki też się zmieszczą i jeszcze będzie miejsce

reklama
Paula no to zdrówka dla Paulinki:) Super że pani ją chwaliła,oby tak dalej:)

Wiecie co przez to ciepło jeść się nie chce i jutro mam trzeci dzień kapuśniak na obiad:/ Uszami mi zacznie wychodzić :confused2:
Narobiłam dziś koktajlu z truskawkowo bananowego i się chłodziliśmy przez całe popołudnie.

Joluś- lodówka a raczej zamrażalka dała radę a że mięska nie miałam więc spoko nie jest źle.
ooo koktajlu bym się napiłaaaa!
Paula- ojjj biedna niuńka mam nadzieję że jej przejdzie i dalej w pełni będzie mogła się cieszyć kolonią ! i super że Pani ją tak chwaliła :tak:

Bry :-)

Buły zeżarte, jutro zabieram się za jagodzianki bo jedziemy na jagody :rofl2:

Paula odważną masz córę i Ty odważna, ja bardzo źle wspominam pierwszą kolonię w 1 klasie i nie wysłałabym dziecka w tym wieku. Mam nadzieję, że Twoja będzie miała lepsze wspomnienia :-)

Styna bardzo Cie nie lubię za te staranka, ja już nie mogę i jest mi z tym źle :-D:crazy: Sama perspektywa posiadania kolejnego dziecka jest cudowna!

Basiek zgodnie z prośbą o coś więcej oto proszę:

COŚ WIĘCEJ

:-p:-D:-D:-D:-p

Hope jak to nie możesz teraz chłopaka do kompletu dorób :-D

No ale poważnie boję się bardzo ale wiem że jak się teraz nie odważę będzie coraz trudniej z czasem .Dzisiaj oglądałam ostry dyżur akurat laska bliźniaki rodziła i stwierdziłam że już nie będę więcej ogladać filmów z porodami.

Pizze zrobiłam więc zmykam jeść:-p

Cześć laski, chyba trzeba się zebrać do spania,
a wieczór nader ekscytujący.
No ale małż musiał się wykazać, bo bym mu auta nie pożyczyła:rofl2: swoje dzisiaj załatwił, to teraz będzie się prosił:rofl2:

miłej nocki,
miłego staranka dla styny;-)(oczywiście,że troszkę zazdroszczę, ale my poczekamy z drugim, bo dziecko to naprawdę poważny projekt:-p trzeba grunt przygotować)
a jutro ładnego poranka.

Ostatnia edycja:
reklama
Jaipur a co mężulek ze swoim zrobił autkiem???
Przegoniliśmy Was y zębami czy masz nieuaktualniony suwaczek ?

Styna co to dla Ciebie poród...przeżyłaś trzy przeżyjesz i czwarty :-D

Do góry