reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Jaipur zimny cydr ????

Styna to ty jeszcze od powrotu nocki nie miałaś?? Dobrze będzie,tata się wykaże :):) A jak się czujesz,przeziębienie ustąpiło??

reklama
Hej hej :tak:

Paula- to robię podobnie :tak: mniami mniami :-)
Jaipur- yyy chyba za młoda jestem;-) :-D ale nie mam pojęcia co to cydr?? jakbym wiedziała co to, to może i bym się skusiła !? bo póki co pragnienie gaszę wodą z lodem :confused2:

ok pogoda pogodą ale czy u Was też są te okropne natrętne komarzyce!!!!??? My co wieczór z nimi walczymy!!:wściekła/y::angry:

Jaipur co to ten cydr????
Ja tam żyje na wodzie z cytryną :):)

Futrzaczku u nas niet komarów...Ale jak przez to,że właśnie to napisałam do mnie przylecą to masz kopa :-p

Bry panieny :-)

Idę zaraz do wyra, łysy spać nie daje, wczoraj gnębił do 3 a rano pobudka, zmiana warty, gnębi Purchawa.

Może bułeczka na śniadanko-kolację?:-D Z cynamonem, twarogiem i dżemorem:laugh2:
DSC_0720.jpgDSC_0722.jpgDSC_0725.jpg

Piwo smakowe, fuj, ble uch, profanacja :-p

No i tyle, dni bardzo zajęte, takie życie. O właśnie grzmi, burza idzie.

Hej Wam!
Hope, wstydu nie masz!!!!:-D
Paula, no jak już córcia pierwszą klasę skończyła to przecież dorosła panna,a Ty matka co myślałaś?:-D
Chcieliśmy dziś wieczorem na działkę jechać na cały weekend, ale chyba jednak pojedziemy jutro od rana. Dziś wieczorem chyba za prasowanie się wezmę, bo już rodzina nie ma w czym chodzić:)
Miłego dzionka!

reklama
Hej kochane.
My też jutro na działkę śmigamy:-), mąż ma robić jakieś łuki w naszym domku, a My z Marti będziemy odpoczywać. Taaaa jasne jak znam swoją córkę to zwiedzać działkę:rofl2:. 5 minut w miejscu nie posiedzi. Wczoraj o dziadków byliśmy , moich rodziców znaczy, kąpaliśmy się w basenie takim dużym, Marti zachwycona.

Hope pyszności, ale w taki upał to nawet mi big łasuchowi jeść się nie chce:-D. Napisałabyś coś więcej a nie tylko bry:-D.
Paula uśmiałam się z córci

Do góry