reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

My po imprezce z Prezesem. Kolega już pewnie w połowie drogi do domu:) później zgram i wstawię fotki.

Pada u Was??? Bo u nas tak :/

Ypra a mówiłam nie wpuszczaj do domu :no: ....:-D

Alex na pewno zorganizujesz sobie tak czas że będziesz częściej odwiedzać grobiki dzieciaczków. Ważne jest to że pamiętasz :*

Na wczorajszym spacerze nie byłam sama...Od tego wira nie ma dnia żeby mnie głowa nie bolała:( Trochę słońca do tego doszło i pojawiły się zawroty głowy i mroczki przed oczami. Znaleźliśmy ławeczkę w cieniu i się regenerowałam.

reklama
Hejcia :-)

Ufffu Nas upalnie :tak: dziś byliśmy w ogrodzie botanicznym - superrr było! :-) dzieciaczki też szczęśliwe , Filiś nawet już śpi od 19 tak miał dość a Szymcio jeszcze na dole u dziadków bo już z wakacji wrócili.
a i jeszcze podjechaliśmy do agata meble i chyba w koncu mamy faworytkę na Naszą szafę :-D

Joluś- to uważaj na siebie :* może kup sobie jakiś zestaw witamin ? :*
Alex-zgadzam się z Jolek :*
Ypra- i jak te wyścigi ?

Witam :-)

Tyle mi się udało zerknąć co mi się udało i na tym koniec. Brak czasu. Od października to już w ogóle będzie go jeszcze mniej a potem już tylko mniej.

Rewanżuję się muffinkami :-)

DSC_0733.jpg

ale pustki ...
futrzaczku cieszę się ze fajnie spędziliście czas :-)
alex najwazniejsze ze pamiętacie :*
i chyba tlyle zapamietałam :-p

my teraz robimy ciagle mieszkanie.. meble i te sprawy przestawiamy dokupujemy wymieniamy na nowe bo stare alebo te tutejsze nam sie nie podobają
a co najgorsze nie mamy jeszcze sofy w salonie ładnej tylko ciągle te stare:/
masakra:-p

dawać ciacho:-D.

ale u nas gorąc, ufff, klimę musiałam zapuścić.
Ale najfajniej było nad morzem, kiedyś się tam przeprowadzę, przynajmniej na lato:happy:(może już za rok, dwa).No i juniorek ma fajowego kolegę:happy2:któremu obiecujemy już nie przywozić wira.
dzisiaj wróciłam do roboty po urlopie, więc będzie mnie mało niestety.
buziaki dla wszystkich

Witam.

Co tu tak pusto od rana :baffled:

Skoro nikogo nie ma to idziemy z Igim kawkę zrobić i dalej za sprzątanie się bierzemy. Duchota od rana.Jest takie ciężkie wilgotne powietrze, człowiek się lepi nic nie robiąc!

Witam się z patelni :-D
Gorąc straszny, ale lubię gorąc więc ok. Dzisiaj tata sprawuje dyżur. Weekend intensywny wczoraj szaleństwa na chrzcinach.
Dzisiaj mama do roboty, ale już ostatni tydzień i urlop:-). W piątek mojemu koledze z pracy urodziła się córeczka, opowiada nam dzisiaj , a mi się przypomina bo ten sam szpital i się rozklejam:zawstydzona/y:.

Jolek, Jaipur super, że bibki udane.
Joluś osłabiona jesteś po chorobie, zapewne stąd zasłabnięcie. Ale postaraj się teraz pojeść owoców i może jakieś witaminki?

reklama
Witajcie BB-babki :)

Po urlopie - szara rzeczywistość, mnóstwo roboty, mojej i nie tylko, bo sezon urlopowy w pełni. Ale nie jest źle.

Udało nam się wstrzelić w pogodę nad morzem, Zochna zachwycona wszystkim, począwszy od kolorowych straganów na uliczkach Rowów, jeżdżących ciuchci, po plażę i morze - tylko było "myj, myj" i pędem na brzeg moczyć nóżki :-D.
futrzaczku, basiek - odstawiliśmy smoczek, w pt, bo górne zęby zaczęły wysuwać się do przodu. Jeszcze zrezygnujemy na dniach ze smoczka od butelki, ale nie wszystko na raz.

Dzisiaj ciężki powrót do rzeczywistości, M dzwonił i mówił, ze jak przyszła niania, to był płacz - pierwszy raz - spodobało sie Zośce w domu z rodzicami...

nie nadrabiam tych 2 tyg, bo nie jestem w stanie, ale:
alex - piękny widok za oknem
joluś - dbaj o siebie!
hmm, więcej nie pamiętam, a do pracy czas wracać...

Do góry