reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
To i ja podpisuję listę obecności. Młodzian śpi, chatka prawie posprzątana pogoda pikna więc po południu plac zabaw:)

Jaipur
a Ty nie miałaś pracować????

Alex super widok:):)

Karolq jaki słonik ..o mnie piszesz ???:-p

Oooooo Hope jesteś :-D

hej dziewusie :-)
Alex niesamowite to niebo!!!!!
basiek , Emma tez była oszołomiona w basenie jak była pierwszy raz :-p bała się wody mimo ze uwilebiała się kąpać w basenie podwórkowym jak i w wannie :-p
haha :-D z tymi zakupami to udana jesteś ale ja tez mam sporo ciuchów nowych ale nie używanych kupionych kiedyś tam :-p i jak ubieram to on "kiedy kupiłaś? " a ja w śmiech ze np pól roku temu :-p
a wczoraj kupiłam sobie fajne botki na szpilkach no i w końcu meble do zabawkowego na zabawki dla dziewczyn :-) teraz wszystko przynajmniej poukładane bo wcześniej miałam 2 małe szafeczki a reszta była w takich plastikowych pudełkach na zabawki i zawsze takie nie poukładane było :-p
aha i nie moge juz od jakichś 2 miesięcy dostać fajnych adidasów na mnie! wszsystko albo beznadziejne albo oklepane przez kilka lat:/
styna do pl planujesz wrócić tak? dobrze że chcecie pomóc P mamie ...

a moje dziewczynki bawią się w "chodź spać" haha
pokładły sie na poduchach na podłodezei i na przemian się przykrywaja i udają że śpią , raz Vi Emkę nakrywa i Emka leży , i za chwilę na odwrót :-D haha

i wogóle musze wam się troszkę Viką pochwalić , bo rzadko pisze co robi w przedszkolu ale ostatnio z tydzięń albo 2 temu piekli muffinki :-) jedną przyniosła do domu , a wczoraj piekli pizzę :-) i pani mówiła ze nie zjadła śniadania bo wciągnęła 2 kawałki pizzy :-p
szkoda że nie dostała do domu kawałka dla mnie na spróbowanie bo jestem ciekawa jak im ta pizza wyszła:-D muffinki były pyszne :-)

Ostatnia edycja:
oj ciszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaa Jolek , nawet Ty nic nie napisałaś :)
u nas wszystko ok pogoda dopisuje aż za bardzo tak ze pobyt w Polsce będzie udany , wygrzejemy się / za zimno wiosnę i zimne lato u nas/ , Oskarkowi wyszły 2 czwórki górne mamy już 8 ząbków dobranoc miłej niedzieli papap

Ostatnia edycja:
Witam się:) Słoneczko od rana piękne:)Ogarniamy chatkę i czekamy na tatkę bo go do pracy ściągnęli.Ma być przed 12tą i śmigamy do Juniora:)

Mojeszczęścia myślałam kilka dni temu o Tobie,że się wstrzeliłaś w pogodę w PL :) Gratuluję nowych ząbków Oskarkowi. Wypoczywajcie kochani

Ja zapomniałam wczoraj napisać że zasłabłam na spacerze:(

Witam się niedzielnie :-)

Ja tak na szybko, już zapomniałam co chciałam napisać. Jedynie pamiętam - Alex wspaniałe chmurki.

My zaraz lecimy na wyścigi konne - nasz 1-y raz ;-) A w domu mam teściową :szok:
Będę teraz miała mniej czasu na kompa, zostaje do piatku, a w piątek jedziemy razem na wakacje do dziadków. Chyba, że tak mi zajdzie za skórę i zaprotestuję z wyjazdem :-p

hello
rzeczywiście ciszaaaa tutaj.....
Jolek o mój boże, a sama byłaś czy z M?
My po południu wybieramy się na cmentarz do naszych Aniołków trochę ogarnąć grobik, bo podobno dużo zielska porosło. W ogóle to jest mi bardzo przykro, ze nie jeżdżę tak samo często jak zawsze ale mam zamiar to zmienić. Chcemy wszczepiać Oliwierkowi żeby zawsze pamiętał o swoich braciszkach i ich często odwiedzał. Buziaki

reklama
Do góry