reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam się.
U nas kiepski dzień dzisiaj. Młody wstał o 5:szok: Wobec tego łaził po chałupie jak cień, niewyspany i zrzędzący. W żłobku oczywiście do kompletu dołożył płacz... Szkoda gadać. Już od samego rana mam dosyć, a gdzie tu do końca dnia:no:
Gag, super, że pobyt udany:) Ważne, że z małżem znaleźliście czas dla siebie:tak:
Jolek, trzymam kciuki już od rana i czekam na wieści. Poza tym gratuluję sukcesów dietowych. Mówiłam, że jesteś dzielna babka i dasz radę:tak:
Jaipur, kciuki za Prezesa zaciśnięte już na czwartek &&&
Maja, współczuję wszystkich bóli. Ja dziś jadę po zdjęcie mojego kręgosłupa, ciekawe co tam napiszą;-)

Trzymajcie się i życzę Wam lepszego dnia niż ten u mnie:-)

reklama
Witam się:)
Słoneczko u nas:). Mam winogrona komu?
Madzik oby ten dzień był lepszy niż myślisz. Julek wcześniej zaśnie w żłóbku i humorek powróci.
Gag superaśnie, że pobyt udany.
Jolek kciukasy zaciśnięte za Twojego M., będzie dobrze
u Prezesa też musi byc dobrze, nie ma innej opcji.

Udanego dnia

Witam sie
Mialo byc dzisiaj jakies 25-27 st. tymczasem szarawo jakos i 16 jest...... ?
W nocy dostalam @, a takich boli dawno nie mialam, na nospie i przeciwbolowych jade..

Jolus - po prostu zmeczona,,, nachodzilam sie, nadzwigalam, nanosilam, natlumaczylam, najezdzilam, narobilam i mialam dosc... zmeczenie materialu :/ ..albo po prostu ja sie nie nadaje :(((
A Ty sie tam dzisiaj trzymaj, bedzie dobrze :*

Madzik - jej....wiem, tak zaczety dzien potrafi zepsuc humor... oby bylo juz tylko lepiej dzisiaj,
a Tymek sie wyspal w zlobku! :** daj znac jak to rtg.

Poza tym musze przyznac, ze z moja babcia nie jest za dobrze.. bardzo sie posunela..a po smierci dziadka juz w ogole... a dwojka, takich, dzieci to na moje nerwy stanowczo za duzooo :(

Ostatnia edycja:
Witajcie. Mnie też się nic nie chce. Mam stresa,bo Gabi niedługo idzie do 5-latków do szkoły. Pamiętam jak Futrzaczek przeżywała wizytę synka w szkole. Ja robię to samo. Mama-panikara
Młodemu idą NA RAZ cztery zęby! To znaczy ja widzę dwie czwórki dolne, a u góry nie mogę zajrzeć, bo gryzie. M twierdzi,że u góry też idą.
Młody Filipek siostry ma się dobrze. Rośnie i cyca ;) Teraz taka przepaść mi się wydaje pomiędzy moim Remikiem a nim, a to tylko rok czasu.... Poza tym siostra (która tak się zarzekała,że góra 2 dzieciaków będzie mieć) oznajmiła mi wczoraj,że przed 40 urodzinami strzelą sobie trzeciego dzidziusia!

A co u mnie? Hmmm ... Od wczoraj zaczęłam dietę. Wrrr...Zero wsparcia wśród domowników! Ale Lukoszek schudł 120kg w ciągu roku

Witam . Wpadam tylko napisać że M po zabiegu.Ponoć się udało. Zobaczymy teraz co nam czas przyniesie i czy ataki będą czy nie. Teraz musi 6 godzin leżeć bez ruchu. Później zajdziemy z Igorkiem do niego na chwilkę.Całe szczęście mamy nie daleko:)

Dziękuję Wam kochane za wszystkie kciuki:*

Jaipur od razu "debilem" ...każdemu zdarza się dni pokićkać:p

Maja współczuję zmęczenia i sytuacji z babcią. Tulę kochana:*

Basiekk jak tam Marti się sprawuje?

Gag super że weekend udany no i że do nas wracasz:*

Madzik a co z tym Twoim dniem jest nie tak??

Persefona na stresy polecam meliskę :*

Uciekam bo dzieć wstał... Szybko mu poszło to spanie:/

Ostatnia edycja:
reklama
madzik u mnie wczoraj było 18 a ja chodziłam w kurtce :/ później się ociepliło to mogłam się "odsłonić" :p
a dziś pada cały dzień :/
futrzaczku współczuję braku wody ...
lepi a dzisiaj humorek lepszy??
alex cieszę się że jesteś zadowolona z wakacji :-)
Andzia ja mam nadzieję że dasz radę ! będę trzymała kciukaski |&&&&&&&
basiek chętnie pojadłabym te nasze prawdziwe winogrona :-)
maja współczuje bolesnej @
persefona powodzenia w dietkowaniu &&&& mam nadzieję że szybko dojdziesz do wymarzonej wagi :-)
my cię będziemy wspierać :tak:

Do góry