reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

laski, ja chętnie Was zabiorę, tylko dostarczcie się do południa jutro, bo pojedziemy bez Was:-p

p.s epopeji grzybowej ciąg dalszy- zupa grzybowa plus risotto zjadamy:-D Prezes rzecz jasna nie gustuje w takich klimatach.

reklama
Grzyby - mniam, mniam. Uwielbiam zbierać, ale się nie znam więc biorę jak leci :-p Szkoda, że tak rzadko mam okazję.
Styna fajna sprawa takie zakupy, brat czesto tam bywa. Zabrał mnie raz i udało mi się upolować co nieco. Trzymam kciuki za czerwiec :-)
Matusia niech się szybko wyjaśni co u Maji, no i Ty pójdź koniecznie do lekarza.
Kamcia zazdroszczę, ale masz śpiocha:-). Widzę też, że nie tylko mój jest rannym ptaszkiem.
Znalazła się nasza szafka, jest w Łodzi :-D Do końca tyg.mają przywieźć. Mały strasznie dziś szalał, czego on dzisiaj nie wymyślił. Teraz tata próbuje go okiełznąć w wannie.

Kurcze Kamcia, zazdrocha, Marti od 6 na nogach, góra 7 harcuje identycznie jak Zosia Motylka. Super, ze Emcia pospać Ci daje, ale Polcia nasza też dała pospać dzisiaj mamusi, super.

Mam ciacho! Komu?

e tam pospać :-p Vika wstaje o 8 i nie da pospac a tu trzeba jeszcze zawieźć do przedszkola wiec spania nie ma :-p Emma jako jedyna się wysypia :-D hehe chyba że D ma na popołudniu to albo ja albo D skorzystamy ;-)

tez mam ciacho :-) mąż "upiekł" jeżyka delecty :-p

a co do fryzjera pamiętam jak z Viki byłam u fryzjera jak miała 9 msc o masakra :-D haha biegała po całym salonie wyciągała wszystko :-p rozsypała draże moje bo rozgryzła opakowanie :-p jednym słowem masakra :-D haha

Co do fryzjera to ja właśnie włosy pomalowałam:p

Pogoda dziś u na s piękna więc korzystaliśmy z młodym z uroków pobytu nad morzem :-p

Basiekk pomidorowej Ci nie proponuje bo coś tam ostatnio wspominałaś o pomidorowej w słoikach więc może knedelki???

Uciekam zaraz perfekcyjną oglądać a potem do spania:)

U nas Zuza wrocila ze zlobka z kaszelkiem wiec jutro zawitamy do lekarza.

Basiek u nas dzisiaj byl krupnik jutro tez bedzie a pojutrze golabki chyba zrobie tzn ala golabki:) tez pewnie na 2 dni bo na jeden mi sie nie oplaca za leniwa jestem;)

No to uciekam juz spac;)

Witam się.
Zaglądałam do Was ostatnio, ale jakoś brakło mi weny na pisanie. Obiecuję się poprawić:)
U nas bez zmian, jedyna dobra wiadomość to taka, że udało nam się wkręcić na poniedziałek do poradni rehabilitacyjnej, zobaczymy co powiedzą na stópki Lulego.

I ja się witam
Pogoda na wschodzie zacna:tak:.
Nie mam weny do pracy, a sterta papierzysków leży odłogiem, zbieram się w sobie.

Hejka

u Nas też pogoda śliczna , ale planów brak , wciąż myślami z mężem :*

Styna- i jak tam ? czujesz coś ?... :-)
Karolqa- i jak Zuzelek ?
Jolek- też oglądałam perfekcyjną ;-) masakra co się dzieje u niektórych na chacie :szok:
Basiekk- i jak pozbierałaś się ? :-p
Madzik- fajnie że się udało z poradnią :-)
Andzia- tulam Cię i proszę pisz coś kotek !

reklama
Do góry