Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też zapraszam w lubelskie Słoneczko u nas piękne i 22 stopnie:-). Oferuję placek ze śliwkami i dwie damy do towarzystwa - mała kręcona gaduła, uwaga przytulaśna i całuśna bardzo i stara , ale stara się dostosuje do sytuacji
Jolek, taka pogoda, że nie wiadomo co z sobą zrobić Igi też się rozmyślił
U Julka niby lepiej, ale charczy mu ciągle w gardle. Zobaczymy co lekarz na to. Futrzaczku
Witajcie,
u nas też z rana lało jak z cebra, a teraz słoneczko próbuje się przebić przez chmury.
Ciśnienie dziś beznadziejne, więc miałam straszne problemy z pobudką do pracy, a Zochna jakby nigdy nic obudziła się po 6 wyspana, choć w domu jeszcze ciemność panowała...
jolek - Basiek chyba o mamie pisała, bo przecież sama w pracy siedzi
maja - współczuję idiotów - sąsiadów. ale chyba nie poszłaś do nich?? lepiej podkablować anonimowo na policję jeśli już nic innego nie działa , bo inaczej to strach...
o sobie pisałam.
Poza tym muszę Wam powiedzieć, że jak byłam Młoda poziom mojej głupoty był wyższy niż Mont Everest.
Będąc ostatnio u rodziców wynalazłam pomiędzy książkami z LO swoje pamiętniki, 3 grube zeszyty zapisałam w 2000,2001 i 2002 roku. A teraz siedzę po nocach i to wszystko czytam. Ubaw mam po pachy z samej siebie.
jolek mi było extra, nareszcie mnie łeb nie nawala, bo za dużo ostatnio przed kompem siedzę i się stresuję, więc kark napięty i obolały miałam. A koleżanka gag koniec końców się wymigała, bo okres się zdarzył. No a teraz to będzie u niej problem z zostawieniem Stasia, bo tata wraca do pracy.Ale ja się zapisalam na poniedziałek na powtórkę
no pogoda coś dziwna, jakoś wieje.. i ciemno jak ..