reklama
Carmella
Mama Marcela :)
Ollena może pomógłby jakiś balsam trzymany w lodówce? albo chwilę w zamrażarce? może taki chłód by dał dużo ulgi
anik.
Mama Krzysia :)
Ollena - niestety nigdy tak nie miałam, więc nie bardzo pomogę :-(
Suse - &&&&&&
Po opisie wnioskuję, że ta wydzielina, którą obserwowałam u siebie to również był czop... czyli i mój schodzi powoli, tym bardziej, że po wizycie na IP w niedziele wyszło mi rozwarcie na opuszek

Suse - &&&&&&
Po opisie wnioskuję, że ta wydzielina, którą obserwowałam u siebie to również był czop... czyli i mój schodzi powoli, tym bardziej, że po wizycie na IP w niedziele wyszło mi rozwarcie na opuszek

Ja 2dni temu mialam na 2 cm...mysle ze jak mnie polozna badala to musiala cos ruszyc...teraz jestem juz w lozeczku...mala szaleje...
Rano zadzwonie do poloznej i powiem jej o tym czopie...teraz jak sie mylam to tez taki glut mi sie wyciagna ze srodka...
Rano zadzwonie do poloznej i powiem jej o tym czopie...teraz jak sie mylam to tez taki glut mi sie wyciagna ze srodka...
Carmella
a skurcze przeszły?
reklama
Carmella
haha a ja mam pierwsze ciążowe dziwne zachcianki smakowe- mam ochotę zjeść upieczone skrzydełka i maczać je w miodzie :O koniec ciąży i takie zachcianki
Podziel się: