reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

ani sie nie obejrzymy, a juz wszystkie bedziemy tulic nasze skarby:-D
Ollena ja nie pomoge za bardzo w tej sprawie. NA ta chwile posmaruj sie jakims kremem zeby złagodzic swiad

reklama
Suse doczytalam..szok! Ale to dobrze, juz spokojnie rodzic mozesz :-) tez bym sie nie stresowala, podniecalabym sie jedynie;-)
zanetaa no chyba tak zrobie jak jutro bedzie to samo:/

Carmella posmarowalam sie juz drugi raz cala Aveeno, kremem owsianym, antyalerginczym i nic. Woda zimna na chwile pomaga, ale cala do wanny zimnej nie wejde;)

Ollena - niestety nigdy tak nie miałam, więc nie bardzo pomogę :-(
Suse - &&&&&&

Po opisie wnioskuję, że ta wydzielina, którą obserwowałam u siebie to również był czop... czyli i mój schodzi powoli, tym bardziej, że po wizycie na IP w niedziele wyszło mi rozwarcie na opuszek :szok::szok::szok:

Ollena nie przyjmuj od razu najgorszego scenariusza - moze to tylko uczulenie. Moja znajoma takie w ciazy miala (a przedtem nigdy). Nawsuwaj sie wapnia, na pewno nie zaszkodzi a z lekarzem tak czy siak skonsultuj, dla spokoju :happy:

Ja 2dni temu mialam na 2 cm...mysle ze jak mnie polozna badala to musiala cos ruszyc...teraz jestem juz w lozeczku...mala szaleje...
Rano zadzwonie do poloznej i powiem jej o tym czopie...teraz jak sie mylam to tez taki glut mi sie wyciagna ze srodka...

reklama
haha a ja mam pierwsze ciążowe dziwne zachcianki smakowe- mam ochotę zjeść upieczone skrzydełka i maczać je w miodzie :O koniec ciąży i takie zachcianki:D

Do góry