reklama

Maj 2012

reklama
Witam sie i ja :)
wczoraj juz pomalowalam wlosy i do fryzjera tylko trzeba zajsc ale to dopiero jestem umowiona na 18 lub 19 kwietnia wiec mam nadzieje ze dotrzymam do tego terminu haha
dzisiaj kolejne wycieranie kurzu, jutro lub w sobote tylko poodkurzac i swiety spokoj z porzadkami.

ja tez nie moge sie doczekac juz pierwszego dzieciatka :)

zaraz chyba załoze watek urodzonych dzieciatek bo juz do tej listy dopisywac nie bede bo bedzie za duzo, a dla naszych dzieci nowy temat osobny sie przyda.

Mama mi powiedziala, ze swedzenie moze byc od antybola mimo, ze bralam wczesniej albo od watroby wlasnie i cholestaza mozliwa, bo watroba drugi raz dostaje antybola w tak krotkim czasie i moze tego nie wytrzymac..
Dzwonilam do poloznej, miala oddzwonic, po 5 min co i jak ale echo :/

Ollena no i oddzwoniła ta położna? Bo mi się to twoje swędzenie nie podoba, a skoro drugi raz antybiotyk to wątroba może mieć dość. Dobrze by było rozwiać wątpliwości.

Ja właśnie wróciłam z zakupów świątecznych. Jak ostatnia kretynka wszystko przyniosłam z samochodu zamiast zostawić coś mężowi do dźwigania. jeszcze chwilę odpocznę i muszę się brać za robotę, bo torby tylko postawiłam z zakupami i sprawdzam co się na forum dzieje. A tu jeszcze ogarnąć chałupę na święta trzeba. Na szczęście gości żadnych u nas nie będzie, więc tylko tak dla siebie sprzątam.

Zmieniając temat na trochę zabawniejszy- dzisiaj rano W. oświadczył mi, że przyjmuję co raz dziwniejsze pozycje do spania. Dzisiaj np. spałam lekko na prawym boku z lewą nogą zgiętą w kolanie i opartą o ścianę. Nie mam pojęcia jakim cudem było mi tak wygodnie :D

reklama
wow Katasza!pozycja troche smieszna jak sobie wyobraze:-) moj twierdzi,ze zaczelam chrapac i mocno i szybko oddycham podczas snu,hmmm z tym chrapaniem to dobrze,on sam zanim porzadnie nie zasnie to sobie podchrapuje i ja wtedy spac nie moge,niech ma teraz za swoje,rewanz hehe A Ty malenka tyle nie dzwigaj:tak:

u nas pogoda pochmurna,ostatnimi czasy jakos energii mi brak i spie do 9.30,a tak wczesniej juz po 7 bylam na nogach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry