reklama

Maj 2012

reklama
Zaznaczam, że noga była podniesiona :D A z chrapaniem to mi mój od dawna wypomina. Tylko u nas to rodzinne- pies też chrapie :) Na początku nie potrafiłam się przyzwyczaić do chrapania męża. Ale szybko znalazłam na to sposób- kładę się spąć przed nim i wtedy mi nie przeszkadza.

Joasia spełnienia marzeń, sprawnego rozwiązania i samych radości z maluszka.

Sto lat Joasiu,wszystkiego co najlepsze!!!pomyslnego i szybkiego rozwiazania :-)

Katasza moj nie zawsze chrapie,albo nie zawsze slysze,a jak juz to nim poszturcham,przewroci sie na bok i cisza,my mamy 2 koty,one nie chrapia,ale zadko spia tez w sypialni bo ganiaja sie i skacza nam po glowach.

ja uciekam kleic pierogi,zycze Wam milego dzionka!

Ostatnia edycja:
hej Dziewczyny :)

Ale padam na ryjek :/ Dziś noc przespałam całą no ale oczywiście nie mogę dospać do jakiejś normalnej godziny tylko się obudziłam o 7.00 ...
Chyba załapałam się na zapalenie pęcherza :( więc biorę te magiczne tabletki z pietruszki żurawiny i wit C. Nie dosyć że się po nich chce pić to jeszcze siusiam co 20 min :P no ale jak mam jakiś piasek czy bakterie to mnie ładnie przepłuka.
Dziś jest ostatnie spotkanie w szkole rodzenia więc mamy imprezkę :) Pojemy sobie ciasta przy kawce i herbatce :D
Muszę się od razu zapytać położnej czy te bóle co mam to się nadają na IP czy też są normalne.
Bo mam takie cuś, jak szczypanie pod skórą w okolicach prawego biodra i przy tym boli mnie w krzyżu i mam takie parcie na spojenie. I teraz nie wiem czy to przez infekcje dróg moczowych czy też może to przez dziecko. Boję się że jak o tym powiem to jeszcze sobie poleżę w szpitalu do soboty...

Trzymta się, kciukolce dla potrzebujących &&&&&&&&&&&&&&& i buzi dla Was :*************

Witajcie!
Wpadlam tylko na moment zobacyc co u Suzi. Nie pisze ostatnio, bo clay tydzien jezdze z mlodsyzm synkiem do szpitla na badania. Wyjezdzamy o 5 rano a wracamy póxnym popoludniem. Dzisiaj wyjatkowo wczesnie sie udalo. Wierzcie mi wykoncozna jetsem, a na swieta nic nie gotowe

czesc dziewczyny! ja dzis mam meza w domu i nie pozwala mi caly czas przy komputerze siedziec :) tylko Was podczytuje troche.
kciuki za wszystkie potrzebujace!!! zwlaszcza za nasza pierwsza rodzaca Suzi!!! jestesmy z Toba kochana!!!
joasia, wszystkiego naj naj naj!!!
milego dnia Wam zycze dziewczynki, bezproblemowego!!! postaram sie odezwac pozniej :*

witam
Ale u nas brzydka pogoda.
I swieta tez maja byc nie za ladne
unhappy.gif

A ja mam dzis ciezki dzien.
Nic mi sie nie chce.
Wszystko mnie juz boli.
A do tego jakies przeziebienie mnie zlapalo.
realmad2.gif

Uciekam polezec

reklama
Witam dziewczyny!!!
Joasia79 wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin
yes2.gif

Suzi &&&&&&&
Suse za Was tez &&&&&&
Agashka wspolczuje choroby m
unhappy.gif
Trzymam kciuki zeby sie wszystko szybko wyjasnilo i jak najszybciej wrocil do domku.
fiore oby Leo dodtrwal do wizyty u fryzjera
laugh2.gif

Za wszystkie potrzebujace i wizytujace &&&&&&&

Ja dzis po wizycie wyniki super tylko synus teraz przekrecil sie na drugi boczek , chyba jeszcze mu nie czas na ukladanie sie glowka w dol:D, albo woli zbym miala cc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry