reklama

Maj 2012

reklama
no wlasnie najgorzej jak sie ma dzieci a w poblizu nikogo bliskiego zeby je podrzucic. u nas tez tak samo niestety jest. mam nadzieje ze na porod znajomi sie zajma małym i nic im nie wyskoczy.

znam ten bol fiore - poszlam raz z jakas egzema skorna do dermatologa a on mi wciskal, ze ja sie... skaleczylam :wściekła/y: Poszukaj innego lekarza, tylko szkoda Twoich nerwow i wysilku z wyprawa na darmo :no:

pieszczoszka clotrimazolum w masci i globulki moze tez! i to pospiesz sie zeby wyleczyc przed porodem!

fiore wspolczuje! Ty powinnas do gina isc a nie do zwyklego dr...tymbardziej takiego ktory ma wszystko w dupie:(

W sexie to mi to zamkniecie i suchosc przeszkadzaja+ najbardziej to, ze gruba sie czuje, wielka i mam malo skordynowane ruchy+ ruchy w brzuchu.

Ostatnia edycja:
Ide sie polozyc.Jedyne co moge zrobic i na co sobie moge pozwolic.Jutro S w pracy caly dzien,wiec & zeby sie nic nie wydarzylo,przynajmniej do wieczora.Boje sie,czy sie nie boje trzeba bedzie jechac na e.r. jezeli nadal sie tak bede czula.Dopoki Leo jednak sie rusza,wiem ze ma sie dobrze-przynajmniej jedna pozytywna rzecz.
Przepraszam,ze sie tak z tym wszystkim wyzalam,ale po prostu wkurza mnie cala sytuacja i nie potrafie podjac decyzji.

Pieszczoszka
hm...to mi wyglada na zapalenie.Przejdz sie do lekarza.

Dobranoc!

reklama
doczytalam fiore, ze nie ma lekarza. No to srednio... A w sasiednim miescie? Albo domowego wezwac na telefon?

pieszczoszka
- a nie zalapalas Ty przypadkiem grzybka czy innej atrakcji w tym typie? Tak mi to z opisu jakos pasuje na infekcje :huh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry