Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o bardzo wspolczuje atrakcji. Najgorzej jak sie ma male dzieci, ktore chca spac. Czesto macie takie atrakcje pod oknem?ech, u nas tez nie ma atmosfery swiatecznej, bo mi sie nic nie chceNa domieszke miasto zorganizowalo pod naszym domem dyskoteke w namiocie!!!!!! Od 19 do teraz, czyli 5 godzin siedzialam wsciekla ze stoperami w uszach! Na jutro i pojutrze tez zapowiedzieli (w gazecie) halasy. Szlag mnie trafia totalnie!!!!!! Co to za pomysl tak psuc ludziom rodzinne swieta?! Ani pogadac nie mozna ani sie zrelaksowac ani nawet obejrzec filmu we wlasnym domu bo slychac tylko umpa-umpa. Ladnych pare tysiecy ludzi siedzi w tym loskocie, bo ten cholerny namiot ustawili w najgesciej zabudowanym (domami wielorodzinnymi, nie starowka!) miejscu miasta, wrrrr!
Nikt oczywiscie nie tanczy, pusto, pies sie boi wyjsc z domu, dzieci sasiadom placza, no jakis koszmar
![]()
nie, nie rodze jeszcze, dzieki :-) ale brzuch zjechal na 2 dlonie pod biustem, wiec chyba sie szykujemy po malu. Wizyte u gina mam za tydzien, jak dotrwam a mam nadzieje ze dotrwam to musze go wypytac jak to jest z tymi objawami, bo moze u wielorodek to sie bardziej w czasie rozciagaKilolek - jeszcze nie rodzisz, prawda?![]()

.
Na ostatnia noc nie wytrzymalam i nocowalam w hotelu (bylam juz w ciazy, mialam mega mdlosci, nie moglam wyjsc z domu by uciec, glowa pekala, wyc mi sie chcialo). W zasadzie rachunek powinnam wystawic miastu