Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
skurczy nie mam ale jakos tak strasnzie dziwnie sie czuje, tak ogolnie, czuje ucisk na szyjke caly czas jak siedze, chodzic zupelnie nie moge, calkiem jak w czasie porodu, do tego poddenerwowana jestem bardzo i jesc nic nie moge. Czasem mnie ostrzej zakłuje w podbrzuszu, nogi mi popuchly bardzo. Niby nic takiego ale jakos dziiwnie. Pewno to nic takiego. Mam nadziejea co zle sie czujesz i masz skurcze? jak co to jedz do szpitala. ale i tak pewnie w nocy wszystko sie uspokoi wiec glowka do gory
.
. Tak więc zasiadam na bb.
. Jak ja bym chciała mieć to już za sobą i tulić mojego synusia no ale co tam niech sobie jeszcze posiedzi w brzusiu
.
.Tak że trzymam kciuki i mocno przytulam, aby się wszystko ułożyło jak najlepiej.
Na domieszke miasto zorganizowalo pod naszym domem dyskoteke w namiocie!!!!!! Od 19 do teraz, czyli 5 godzin siedzialam wsciekla ze stoperami w uszach! Na jutro i pojutrze tez zapowiedzieli (w gazecie) halasy. Szlag mnie trafia totalnie!!!!!! Co to za pomysl tak psuc ludziom rodzinne swieta?! Ani pogadac nie mozna ani sie zrelaksowac ani nawet obejrzec filmu we wlasnym domu bo slychac tylko umpa-umpa. Ladnych pare tysiecy ludzi siedzi w tym loskocie, bo ten cholerny namiot ustawili w najgesciej zabudowanym (domami wielorodzinnymi, nie starowka!) miejscu miasta, wrrrr!
Nikt oczywiscie nie tanczy, pusto, pies sie boi wyjsc z domu, dzieci sasiadom placza, no jakis koszmar 
Przeciez ani to grzechotka (Rassel) ani gryzaczek (Beissring) ani pluszaczek. Tylko co? Za bardzo tez nie wiem, po co takiemu dzieciaczkowi Greifling ;-)
) - bez dolegliwosci cielesnych czy rodzinnych