reklama

Maj 2012

czarnula tzrymam kciuki &&&&&&&&&&& żeby wszystko się w dobrym kierunku poukładało...:tak:

ja tylko na chwilkę bo muszę się spakować dzisiaj jedziemy do moich rodziców na 2 nocki a w poniedziałek do mamy S i wracamy dopiero po świętach.
Trzymam kciuki aby żadna majówka się w te święta przypadkiem nie rozpakowała!;-)
miłej i jak najmniej pracowitej soboty wszystkim życzę:-)

reklama
Witam :)
Ale Wam zazdroszcze tych Swiat, mój Mąż wczoraj wrocil z pracy z fochem i stwierdzil ze swiat nie ma i poszedl sobie do sypialni i siedzial na kompie, to po jakiego kija wysprzatalam cała chate a on nawet mi w niczym nie pomogł. Plakac mi sie tylko chce, lodowka pusta a tak chcialam miec te swieta cieple i rodzinne ale to bylo do przewidzenia wszystkie swieta sa u nas spartaczone. nie wiem ile jeszcze nasze malzenstwo potrwa bo w dobrym kierunku ono nie idzie. w niczym mi nie pomaga bo wiecznie jak wraca z pracy o 16 to mowi ze jest strasznie zmeczony i siedzi sobie na kompie. juz widze jego pomoc przy dziecku jak sie urodzi a ma miesiac wolnego, chyba sie pozabijamy. przepraszam musialam sie wyplakac komus :(

Zycze Wam radosnych, cieplych i rodzinnych swiat.

Kochanie nie przejmuj się. Mam podobnie. Czasem jest dobrze-czasem kompletnie olewka. Dzisiaj po 2 piwach spi na kanapie. Hehe. Sama bede musiała wziac Młodego na święconkę. Olac dziadów i najwazniejsze nie przejmowac sie i robic cos dla siebie i maluchów:) dobra kąpiel ,ksiazka,cos słodkiego i luz- to tez ich zdziwi.Musimy pokazac,ze jestesmy samodzielne i samowystarczalne troszkę:) Po porodzie sytuacja na pewno sie poprawi. A domek posprzątany...no coz ,mój mężus mysli,ze wszystko samo się robi- a np. toalete mysli,ze mamy samoczyszczącą ;-) hihi.........Sciskam CIę mocno...
A wszystkim Zdrowych,Spokojnych Swiąt !!!!!!!!!!!!:-)

Czesc dziewczyny wpadlam tylko na chwilke zeby zlozyc Wam zyczenia

Najserdeczniejsze zyczenia zdrowych
radosnych i spokojnych Swiat Wielkiej Nocy,
smacznego jajka i mokrego dyngusa,
a takze odpoczynku w gronie rodzinnym,
Niech kazdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej
.

Za wszystkie potrzebujace trzymam kciuki jak najdluzej wytrzymajcie w dwupaku:-)

Witam
biggrin.gif

Wpadłam na moment, bo u nas jeszcze sporo rzeczy do zrobienia, a noc do d.. bo Lenkę gorączka męczyła.
Bardzo dziękujemy za życzenia, my również życzymy Wam radosnych, rodzinnych, ciepłych i przede wszystkim zdrowych Świąt!

Postaram się zajrzeć wieczorkiem, o ile sił mi starczy, bo dół brzucha mi potwornie dokucza i najchętniej nie wstawałabym z łóżka, ale tak się niestety nie da.

Kciuki za potrzebujące!

Czarnula. Elipaw - doskonale Was rozumiem - często mam tak samo. Są dni, że jest super a są takie...
Elipaw tak jak piszesz trzeba im pokazać, że my też jesteśmy silne, chociaż mi póki co to nie wychodzi :no:

Kochane, życzę Wam wszystkim radosnych i spokojnych świąt Wielkiej Nocy, przede wszystkim miłości, szczęścia na każdy dzień.....
No i oczywiście łatwych porodów
:happy2:

Ja tez wszystkim życzę Wesołych świat !!!

My zaczynamy od jutra objazdówke , dobrze bonie musze gotowaćtylko jak ja tam wysiedzę u tesciów bedzie cos ok 20 osob więc siedzienie przy stole maskara - moj kregosłup , w pon, do mamy i tam sobie poleże pojem choć z tym moim smakiem nie za bardzo...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry