reklama

Maj 2012

dziewczyny, ja juz sie wylaczam na dzisiaj, jestem tylko, zeby Wam zyczenia zlozyc

Z okazji Świąt Wielkanocnych
życzę Wam oraz Waszym bliskim
zdrowych, spokojnych i radosnych dni
spędzonych w gronie najdroższych Wam osób.

Niech fakt Zmartwychwstania Pańskiego
przyniesie Wam pokój ducha, wewnętrzną
radość i nadzieję na lepsze jutro.
easter1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny WESOŁYCH ŚWIAT i PYSZNOŚCIOWYCH JAJECZEK,
BOGATEGO ZAJĄCZKA I UDANEGO ŚNIADANKA :*****

Ja już siedzę i nic nie robię, wszystko ugotowane i posprzątane więc mam luzy :D

Zaraz dziewczyna brata przyniesie babę wielkanocną, którą zamówiłam u niej (ja to jestem jednak mistrz w drugą stronę jeśli chodzi o pieczenie, lepiej mi idzie stanie w kolejce po ciasto:P )
Chyba dziś pobawię się w zakupy na Allegro bo znalazłam fajne krzesła barowe a są w super cenie więc czemu nie :D

Buziaki dla WAS :********

Dziewczyny zdrowych spokojnych i rodzinnych świąt Wam życzę:)
Też już muszę uciekać, bo o 15 będzie po mnie teść, a ja jeszcze się nawet nie wykąpałam...
Ł. dzisiaj w pracy wróci koło 23, więc pojedzie od razu do teściów. Jeszcze muszę jego spakować. Ale przynajmniej już zaczynam święta:) Po przygotowaniach:)

Trzymajcie się w dwupakach przynajmniej do mojego powrotu, bo nie chcę, żeby mnie coś ominęło:) Buziaki dla Was i Waszych brzuszków kochanych:****************

Witam :)
Ale Wam zazdroszcze tych Swiat, mój Mąż wczoraj wrocil z pracy z fochem i stwierdzil ze swiat nie ma i poszedl sobie do sypialni i siedzial na kompie, to po jakiego kija wysprzatalam cała chate a on nawet mi w niczym nie pomogł. Plakac mi sie tylko chce, lodowka pusta a tak chcialam miec te swieta cieple i rodzinne ale to bylo do przewidzenia wszystkie swieta sa u nas spartaczone. nie wiem ile jeszcze nasze malzenstwo potrwa bo w dobrym kierunku ono nie idzie. w niczym mi nie pomaga bo wiecznie jak wraca z pracy o 16 to mowi ze jest strasznie zmeczony i siedzi sobie na kompie. juz widze jego pomoc przy dziecku jak sie urodzi a ma miesiac wolnego, chyba sie pozabijamy. przepraszam musialam sie wyplakac komus :(

Zycze Wam radosnych, cieplych i rodzinnych swiat.

reklama
Czarnula mam nadz ze jakos sie jeszcze wszystko ułozy ....moze narodziny malenstwa w tym pomaga no kto wie... zycze ci jak najlepiej . Przytulam i głowa do góry ! dasz sobie rade bo jestes silna kobieta ! a wypłakac sie nam zawsze mozesz , po to tez tu jestesmy zeby choc tak wysłuchac :tak:&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry