Carmella
Mama Marcela :)
mąż z bartim pojechali na ślub dziadka - ominął mnie problem sukienki, ale złożyłam zamówienie na pysznego kebaba;D
chyba powiem k. zeby mi kupił i przywiozl do szpitala hahaha az mi slinka pociekla
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mąż z bartim pojechali na ślub dziadka - ominął mnie problem sukienki, ale złożyłam zamówienie na pysznego kebaba;D

oby tak dalej . ciekawe jak tam Leo i Fiore ....
nawet nie dopuszczaj do siebie zlych mysli !To długo wytrzymałaś z tym czopkiem bo mi jak dali to po 5 min nie zdążyłam do toaletyJuż mówiłam położnej przy porodzie jak mi będą robić lewatywę to dopiero jak będę już na sali porodowej bo nie dolecę
![]()
w tej klinice nic by nie zdzialali w ich przypadku wiec dobrze sie stalo jednak, natura wie co robi
musze jeszcze min 2 tyg wytrzymac a czuje sie jak czolg, duszno mi i juz polezec mi sie chce a cala ciaze nie lezalam
wiec chyba juz ciezko mi dzwigac ten balon przed soba
wstawie zdjecie wieczorem jak zgram moze. Trzymam kciuki za Was i za siebie zeby dotrwac
na szczescie miala cc bo wody zielone odeszly a gdyby miala kloca urodzic to nie wiem jak by bylo bo nie za wielka kobita byla