Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale zdrówka dla Marcelka, niech rośnie zdrowy chłopak. Ty widzę szybko dochodzisz do siebie, świetnie :-)
. Więc to niekoniecznie od płci zależy :-)
to jakas masakra....

nie ma Pameli?????
Jak dla nas to byl szok to juz nie chce sobie wyobrazac jaki ty Carmella musialas przezyc szok 

Ale super ze synek zdrowy,duzy i silny i ze ty nie mialas jakiegos traumatycznego porodu
GRATULCJE, niech Marcelek rosnie zdrowo, szczesliwie i jak na drozdzach :-)
tak czy inaczej na dobre wyszło i pewnie chłop Twój się cieszy. No i imię nadaliście piękne, bo Pamela mnie i pewnie nie tylko mnie się kiepsko kojarzyła (teraz już bez wyrzutów sumienia mogę Ci to napisać;-)). Mam nadzieję, że siusiać już byłaś, też się bałam a nic kompletnie nie bolało i nie piekło. Uściskaj Maluszka i jak znajdziesz chwilę to powiedz, jak z tym gazem, bo w moim szpitalu też mam możliwość z niego skorzystać. Jak na pierwszy poród 9,20h to i tak sprawnie poszło. Zazdroszczę, że masz już poród za sobą, teraz będzie już tylko lepiej
Elipaw może zabrzmię teraz strasznie a większość dziewczyn jak to u mnie słyszy to chce mnie zamordować (te co były w ciąży i te co jeszcze nie uraczyły tego) ale dla mnie stan ciąży jest tak czymś mało praktycznym że szok i mimo tego że wyglądam i czuję się bardzo dobrze, jestem cały czas sprawna i nie mam ani jednego problemu to i tak czuję się jak chodzący inkubatorktóry powinno się tak uśpić i obudzić po porodzie... okrutne ale nie umiem sie pozbyć tego nastawienia
najpiekniejszy
sama lubię śmigać po naturze
w końcu biologiem jestem... Nieuniknione że młody mój będzie zmuszony do kochania wszystkiego co żyje i szanowania tego wszystkiego... na złe mu to nie wyjdzie...
My już mamy zamówiony miecz ćwiczeniowy taki idealny dla trzylatkatylko będziemy go kończyć jak mały podrośnie bo trzeba dobrze ergonomicznie dostrugać
żeby mały się skoliozy nie nabawił od złego wyważenia sił ...
![]()
Jeny co wyrośnie z tego małego człowieczka przy takich porąbanych rodzicach :O:O strach się bać
Elipaw może zabrzmię teraz strasznie a większość dziewczyn jak to u mnie słyszy to chce mnie zamordować (te co były w ciąży i te co jeszcze nie uraczyły tego) ale dla mnie stan ciąży jest tak czymś mało praktycznym że szok i mimo tego że wyglądam i czuję się bardzo dobrze, jestem cały czas sprawna i nie mam ani jednego problemu to i tak czuję się jak chodzący inkubatorktóry powinno się tak uśpić i obudzić po porodzie... okrutne ale nie umiem sie pozbyć tego nastawienia