reklama

Maj 2012

reklama
Mysiochomis myślę, ze z dziewczynką też przejdzie opcja z mieczami. sama jeszcze jakiś czas temu tak biegałam :) Zresztą przy tej okazji poznałam mojego obecnego męża. Tak przeszukałam wątek chłopiec czy dziewczynka i u Carmelli niby było widać wargi sromowe. I teraz to się bać zaczynam bo niby w 19 i 29 tygodniu ciąży dwaj różni lekarze na różnych sprzętach nam dziewczynkę potwierdzili ale chyba za 2 tygodnie (o ile nie urodzę do tego czasu) poproszę żeby jeszcze raz sprawdziła. Bo do szpitala mam zamiar zapakować piękny kaftanik z różowymi króliczkami i kokardkami i trochę lipa ubrać w niego chłopca ;)

Napisałam do Pieszczoszki. Jak coś będę wiedziała to dam znać na szpitalnym

Carmella najważniejsze, że Marcelek zdrowy. I śliczne imię wybraliście. Buziaki dla was obojga i dla dzielnego taty który pępowinę przecinał.

tak mialam zdjecie warg sromowych... /

czuje sie dobrze, krocze lekko boli ale wzielam tabletki, rodzilam nacpana gazem:D pozniej jak sie ogarne pojde do niego na dol i porobie mu foty:D

To super Carmella :) właśnie tak się zastanawiałam czy Marcel :D leży w inkubatorze... Jak Ty masz siłe na lapku już siedzieć to znaczy że źle nie było :P Odpoczywaj jak najwięcej bo jak już Maludek będzie przy Tobie to się nie wyśpisz Kobito :P korzystaj puki możesz :P
:************* dla Małego

Z tego co pieszczoszka mi wczoraj pisała wynika ze dzisiaj raczej do domu jej nie wypuszcza bo wyszedł jej kolejny zły wynik i dostaje zastrzyki. Miejmy nadzieje ze od wczoraj sie poprawiło i puszcza ja wkoncu...szkoda mi jej, biedula sie tam nacierpi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry