Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Carmella powiem Ci ze zaskoczyłas nas wszysytkie..pewnie sama byłas w szoku jak pokazali syneczka:-) dobrze ze juz po i szczesliwie sie wszystko zakonczyło
Mysiochomis myślę, ze z dziewczynką też przejdzie opcja z mieczami. sama jeszcze jakiś czas temu tak biegałam Zresztą przy tej okazji poznałam mojego obecnego męża. Tak przeszukałam wątek chłopiec czy dziewczynka i u Carmelli niby było widać wargi sromowe. I teraz to się bać zaczynam bo niby w 19 i 29 tygodniu ciąży dwaj różni lekarze na różnych sprzętach nam dziewczynkę potwierdzili ale chyba za 2 tygodnie (o ile nie urodzę do tego czasu) poproszę żeby jeszcze raz sprawdziła. Bo do szpitala mam zamiar zapakować piękny kaftanik z różowymi króliczkami i kokardkami i trochę lipa ubrać w niego chłopca
Napisałam do Pieszczoszki. Jak coś będę wiedziała to dam znać na szpitalnym
Carmella najważniejsze, że Marcelek zdrowy. I śliczne imię wybraliście. Buziaki dla was obojga i dla dzielnego taty który pępowinę przecinał.
To super Carmella właśnie tak się zastanawiałam czy Marcel leży w inkubatorze... Jak Ty masz siłe na lapku już siedzieć to znaczy że źle nie było Odpoczywaj jak najwięcej bo jak już Maludek będzie przy Tobie to się nie wyśpisz Kobito korzystaj puki możesz
:************* dla Małego
Z tego co pieszczoszka mi wczoraj pisała wynika ze dzisiaj raczej do domu jej nie wypuszcza bo wyszedł jej kolejny zły wynik i dostaje zastrzyki. Miejmy nadzieje ze od wczoraj sie poprawiło i puszcza ja wkoncu...szkoda mi jej, biedula sie tam nacierpi