reklama

Maj 2012

Witam się z rana. Wczoraj byłam tak padnięta, że nie zaglądałam już na bb więc dziś po nadrobieniu zaległości jestem w szoku :szok:. Kolejne dwa bobaski :happy: Oby zdrowo rosły, a ich mamy szybko wracały do formy &&&& Ciekawe kto następny.... Tym przed 38 tc proponuje jeszcze trochę poczekać ;-).

Dziękuje wszystkim za życzenia dla Gabriela!!

Fiore Tobie życzę dużo siły w tych trudnych dla Was chwilach jednocześnie wierzę, ze Leo dzielnie upora się ze wszystkimi przeciwnościami.

reklama
Witam.Ale wieści z samego rana.fakt za bardzo się rozkręcamy a przecież jesteśmy majówkami a nie kwietniówkami one się jeszcze wszystkie nie rozpakowały a my już tak ostro zaczęłyśmy że szok.
Co do pomyłki z płcią to ja się na takie jaja nie godzę bo u mnie wszystko róż a jak nie róż to z różem, fakt trochę bodziaków mam białych ale to wszystko, no i wózio czerwony będzie.Ja to nawet gina ostatnio molestowałam czy się na pewno nie myli i mi chłopina oświadczył że jak nie jest pewien to nic nie mówi żeby później niespodzianek nie było i pretensji, u mnie dziewczynkę widzi i potwierdza a dobry jest lekarz więc wierzę, no i usg serduszkowe robiłam u dobrego speca od usg i z dobrym sprzętem i on oficjalnie powiedział że jest cytuję "cipka" więc jak mi dają chłopaka to odmówię.
A propo tego to przypomniało mi się że moją sis w szpitalu zamienili na chłopaka, tzn miał się niby chłopak urodzić i maiłam mieć braciszka Szymona ale mamuś zrobiła mi pikuś i mi siostrę urodziła Justynę(nie chciałam jej nawet do domu zabrać bo miał być Szymon i kropka a tu takie wstrętne Justyńsko i wiedziałam co robię bo ile ta cholera mi życia uprzykrzyła to szok ale takie młodsze siostry są).
A z tą zamianą było tak że pielęgniarki dawały mamą dzieci do nakarmienia i mojej mamuś dały, ale mama tak patrzy i coś jej nie pasuję jakieś inne te dziecko, niby karteczka z danymi się zgadza ale jej nadal nie pasuję no i zaczęła rozwijać je z tego becika i patrzy a tam jajka a nie pipcia i afera się zrobiła, ta piguła co zamieniła to aż z roboty wyleciała ale numer by był jak by jej dali inną dziewczynkę i wtedy to by się nie zorientowała a jak mnie sis wkurza to zawszę mówię do mamuś że trzeba było chłopaka brać a nie o nią się upominać.A tak to tylko tat bidny bo tyle bab w domu bo my dwie, mamuś, babcia i Amelcia, Dorinka a teraz jeszcze wnuczkę mu sprawie a nie wymarzonego wnuka może się chłopina załamać.

Ostatnia edycja:
nuta no to faktycznie mama miała niezle przygody w szpitalu ..dobrze ze sie zorientowala :tak:no i biedny ten twoj tata ...no ale moze jak bedziesz miec drugie to bedzie chlopak:-p u mojego Micha to znowu same chlopaki sie tez rodza ..jego siostra ma 2 , kuzyni, kuzynki tez samych chlopów, no i teraz my ..jego mama biedna tez juz mowi ze ona chyba sie wnuczki nie doczeka :happy:

Dzień dobry kochane
Fajnie juz nastepne dzieciaczki , super ,że wszystko OK ,patrzałam własnie ,że carmella miała termin dwa dni za mną hehehi się pospieszyła , ale ,że synek to jestem w szoku:szok: czekamy na relację ...

ciekawe jak tam pieszczoszka ,czy wychodzi dziś? wie któraś?

ja zmykam coś porobić , bo nawet energia jakaś jest więc trzeba wykorzystać...

No hej :D

Także Pamelek nam wyskoczył :P jak widzę.
Flaurka ja postanowiłam że będę pewna co do płci i nie będę się bała czy to dziewczynka nie wyskoczy :P zdjęcia pisiorka mam chyba ze trzy :P a na ostatnim USG widziałam JAJA w mosznie :P maluch ma się czym chwalić :P
No a jak wyskoczy dziewczynka no to z Gabrysia zrobi się Liliannka :P ciuszków mam dużo obojnaczych więc luuuuuz. Gorzej mój Sepcio bo planował że młody będzie razem z nim latał po lesie, walczył mieczem i gardził cywilizacją... no z dziewczynką raczej nie przejdzie taka opcja :P

A ja leżę chorutka w łóżku, dziś nawet nie wstaję... Sok z pomarańczy i cytryny muszę wypić, i zjeść chleba z cebulą :P woda z solą mi nie pomaga na gardło więc nie wiem co mam na to brać...

Dziewczyny trzymać się i nie szaleć... trzymamy do terminów nie ma innej opcji :P
BUZIOL:**************** i Pozdrówka :************

Dzien dobry:tak:
Tu znowu takie wiesci:szok:Carmella no niezle Ci poszlo,ale chlopiec:szok:
Agushka wspolczuje tych operacji:-(Dobrze ze juz za Wami i teraz bedziecie sie cieszyc coreczka:tak:Ja mialam kamienie na woreczku zolciowym po pierwszej ciazy, straszny jest ten bol kiedy kamien przechodzi przez drogi zolciowe:no: Ja mialam usuwane laparoskopowo:tak:
Fajnie ze dzieciaczki dobrze sie maja:tak:
elvie jak dzisiaj?
Ja wczoraj caly wieczor mialam skorcze ale przepowiadajace,choc niektore bym zaliczyla do porodowych:szok:jeszcze choc tydzien niech Franek siedzi w brzuszku:tak:
Milego dnia i zaciskajcie nogi Majowki jakby co:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry