reklama

Maj 2012

O Matko, jakie tu niespodzianki dzisiaj!
Aguska, Carmella - dzielne z Was Kobietki:tak:

Carmella, super imię Marcel. Ja zaczynam się obawiać, żeby zamiast Oli nie wyskoczył Antoś:szok:

Weszłam na chwilę, będę wieczorem. Teraz szykuje obiad bo teść, tato i mój W tynkują na górze - trzeba chłopów na karmić, potem lecę podciąć włoski i po młodego do przedszkola.

A, przez te wczorajsze wieczorne pogaduchy o odchodzeniu wód prawie całą noc spać nie mogłam:-D

reklama
Witam was kochane!!
Jestem tu nowa ,ale mam nadzieje że mnie przyjmiecie do grona przyszłych mam majowych.Jestem w 34 tyg i dłuży mi się czas niemmmmmiłosssssiernieeeee...gratuluje narodzin maluszków dotychczasowych forumiczek:)Jak tam samopoczucie przyszłych mam??pozdrawiam gorąco!

aksmobulka witaj :-D

Może znajdą się jakieś chętne dziewczyny z okolic Katowic?:

Dziewczyny, przypominamy! - już jutro w Hotelu Angelo w Katowicach odbędą się BEZPŁATNE Warsztaty Moda na Brzuszek! Wszystko o bezpieczeństwie dziecka w domu oraz pierwszej pomocy w stanach nagłych, karmieniu piersią, rozszerzaniu diety dziecka, pielęgnacji malucha i stymulacji jego rozwoju, o bezpieczeństwie w czasie podróży i budowaniu bliskości. Będą konkursy, nagrody, upominki. Warto być z Modą na Brzuszek! Uwaga! Jeśli przy rejestracji na Moda na Brzuszek - Strona głównawpiszecie hasło: baby shower, dostaniecie dodatkowo zestaw próbek kosmetyków:)

Hey dziewczyny!!
Dopiero weszlam na bb a tu takie newsy. Najwiekszy szok to u Carmell miala miec corcie a tu synus wyskoczyl , najwazniejsze ze zdrowe.
Musze Was teraz doczytac odezwe sie pozniej.

ja już też chcę na porodówkę....:tak:
ale jaja z tą płcią ale najważniejsze że maluszek zdrowy!!:-):-):-)

mam pytanie do dziewczyn które miały cc powiedcie mi jak to jest w tej pierwszej dobie jak nie wolno wstawać a organizm się oczyszcza co ze zmianą podpasek itd.... Jezu jak ja nie cierpię być od kogoś zależna dlatego nigdy nie chciałam cc:no: dziwią mnie te co bez powodu płacą za cesarkę....

Witam!!!

I muszę powiedzieć WOOOOWWWW!!!! :-D:-D:-D Widzę że dwa majowe bobasy już na swiecie... :-D :-) super!!!

Carmella to niezły prima aprilis... :-D Niech się Marcelek zdrowo chowa!!!

Mężu Agushki dziękujemy za wieści!!! Moc uścisków dla dziewczyn!!! :-)

Mnie wczoraj moje nienarodzone dziecko chciało chyba przydusić... :rofl2: nie wiem co uskuteczniała w brzuchu ale nie mogłam złapać tchu i myślałam że stracę przytomność :no: gniotła mnie tak z 10 minut... nie ma sumienia..

Młodą zaprowadziłam do przedszkola i mam ciszę... zrobiłam nawet dwu daniowy obiad... :-p:-D

Już nie dla mnie takie spacery i chyba do porodu to już jej nie dam do przedszkola... w jedną stronę mam ponad 2km. Wyszłyśmy o 8:20 a wróciłam na 9:40 :szok::-D generalnie to trasa do pokonania w 30-40minut. :-D:rofl2:

Jutro spacer do laboratorium ale to tylko kilometr w jedną stronę... :-D

Pozdrawiam!!!

Witam nowa majowa mamusie aksmobulka:-)

Dziewczyny jak tak zaczniemy sie rozpakowywac to kto bedzie rodzil w maju:szok:
Przeczytalam dopiero watek glowny , ale nie wiem co kumu odpisac ,bo tak duzo tego bylo ze az zapomnialam:rofl2:
Ale za wszystkie potrzebujace kciuki.

mi tez juz ciezko prowadzac malego do przedszkola, zajmuje mi to tylko 30 min w obie strony wiec mam bliziutko, zajmowalo zawsze z 20 ale teraz tempo mam wolniejsze wiec ciagne sie po tym chodniku jak zolw hehe

ide gotowac obiadek i moze jeszcze posprzatam bo potem na zakupki spozyecze trzeba jechac.
kurde deszcz pada od 2 dni juz chyba i tak ma byc do konca tygodnia, jak nie padal to bylo zle a jak pada to tez czlowiek narzeka hehe

przegladam imiona dla dziewczynek zeby miec na wszelki wypadek, jeszcze nie wymyslilam dla synka a tu juz za dziewczynke sie biore hehe no ale jakos dla dziewczynki latwiej jest z imieniem niz z chlopczykiem

reklama
Carmella - jesteś niesamowita!

więcej nie napiszę, bo padam na twarz.. ugotowałam obiad i powiesiłam ręczniki i skarpety (a miałam leżeć:/). muszę się położyć, inaczej zaraz urodzę - nacisk główki prawie jak na parcie;) ale bez żartów - przesadziłam z robotą, odezwę się poźniej.

trzymajcie się Majóweczki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry