reklama

Maj 2012

reklama
Hej Majówki,

no faaaaaaaaantastyczna wiadomosć dnia - wszystkiego naj dla Carmelli i synusia.

Fiore - musisz wierzyć, ze będzie dobrze. twój Synek dzielnie walczy, trzeba tylko czasu :tak::tak::tak:

a pozostałe Kobietki jak się czują? Która tam następna w kolejce? chociaż, co ja piszę :-Dkolejki to tu się nikt nie trzyma :rofl2:
dobrzego dnia wszystkim życzę i poczytam sobie co od wczoraj naskrobałyście..

carmella ale masz niespodziankę:-D:-Dkochana gratulacje dla ciebie i Marcelka
ilona1990 trzymam kciuki żeby się dobrze wszystko ułożyło
dzięki mężu aghuski za wieści zdrówka życze
dziewczyny siedzieć do maja:tak::tak::tak:
mój mały strasznie się rozpycha w brzuchu czasem aż mnie nieźle boli pewnie już duży się robi
co do stanu ciąży to śmiać mi się chce z tych głupich gadek telewizyjnych jak to ciężarne super się czują świetnie wyglądają pracują z ochotą przecież to taki piękny stan bycia wielorybem:-D:-D:-D

Witajcie.
O ja nie mogę. Wchodzę a tu takie wiadomości. Carmella gratuluję synusia ,ale niespodzianka:-):-):-).Jak widać nie ma co za bardzo wierzyć usg:-p
Agushka również gratuluję córeńki i ściskam mocno.Obyś jak najszybciej doszła do siebie po tych operacjach.
A ja wczoraj pół dnia spędziłam na patologii i jestem w ciężkim szoku miałam nadzieję, że Kuba już nie długo będzie chciał wyjść a tu d..a blada.Wszystko pozamykane, zero jakichkolwiek skurczów :confused2:, poza bolem w krzyżu i podbrzuszu nic się nie dzieje:crazy:.
Czarnula Ty się nie stresuj kobieto weszło to i wyjdzie;-);-);-):-p.
Ok zmykam bo coś mnie na porządki dzisiaj wzięło, pojawię się może wieczorkiem, ciekawe ile bobasków do tej pory się urodzi bo majówki mają ostatnio niesamowite tępo;-);-):-D.

carmella ale miałaś zaskoczenie mam nadzieje że nasza takiego numeru nie zrobi ale najważniejsze żeby było zdrowe. Strasznie dużo piszecie i ciężko was nadgonić.

Ja mam od dwuch dni straszne bóle krzyża dzisiaj doszedł ból podbrzusza jak na okres dosyc mocny okres narazie staram się odpoczywać mam nadzieje że emilka nie zechce wyjsć wcześniej.

Hej :-)

Ale numer z Carmellą :-D aczkolwiek - dobrze, że ma to już za sobą i czuje się dobrze - gratki serdeczne kochana!!!:-D:-D:-D

Dzięki także za info o Agushce - serdeczne gratulacje dla Was :-D

Mój małżonek wyraziła dzisiaj pewną obawę, co by był na pewno Krzyś hehe :-D Dzisiaj przywiózł wózek od znajomego... X-Lander, ładny, fajny, porządny - super po prostu, ma tylko jedną maleńką, taką mini-mini wadusię... Jest czarno-malinowy :eek::-D:-D Ale myślę, że mojemu dziecku najmniej na kolorze będzie zależało :laugh2::laugh2: W razie czego w czerwcu kupimy mu jakiś inny, póki co - mam niebieski kocyk do wózka i będzie :-)
:-)

Mysio - ja też na ból gardła polecam tabletki Tantum Verde (są chyba nawet lepsze niż psikanie, mnie szybciutko z bólu wyleczyły). Co do przenośnego inkubatora - też się najlepiej nie czuję i naprawdę nie wiem, czy aż tak bardzo będę tęsknić za brzucholkiem :sorry::sorry::sorry: jak sobie pomyślę, że już za niedługo będę mogła swobodnie obrócić się z boku na bok, to mnie szczęście rozpiera :-D

Poza tym, nadal mnie wszystko swędzi, wyników mój małżonek zapomniał odebrać, bo go wózek zaaferował, więc czekam do juta - i tak mam jutro dopiero wizytę... Idę się znowu z Emolium przeprosić i posmarować.

Czy któraś dzisiaj ma zamiar się rozpakować? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Miłego dzionka :happy::happy:

Ponieważ tempo rozpakowywania mamy zawrotne na majówkach to właśnie zadzwoniłam na porodówkę do szpitala w którym chcę rodzić i jadę tam na 14 oglądać salę porodową i inne takie :) Przeraża mnie tylko to, że porodówka jest na 4 piętrze i trzeba niestety schodami wchodzić. Mam nadzieję, że po takim wysiłku Małej się nie zachce wcześniej wychodzić :)

Katasza, ja zrobilam to samo dzisiaj :-D wlasnie przed chwila rozmawialam z polozna ze szpitala w ktorym chce rodzic i umowilam sie na piatek na zawiedzanie :-) i mam jeszcze kilka pytan ktorych ostatnio zapomnialam zadac

reklama
czytam i czytam i doczytałam, że jeszcze Agushce i jej rodzince trzeba gratulować!!!!!:-)

ale się tu porobiło z tym rozpakowywaniem :rofl2: powiem Wam, że nawet ciąże bliźniacze tak szybko nie idą jak te z maja, no, no...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry