reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

hej Dziewczyny:)
Tak sobie spaceruje po forum i trafiłam na Wasz wątek i widzę że jedna z Was ma taką niespodziankę jak ja miałam 1,5 roku temu...czekałam na 100 % potwierdzoną licznymi usg dziewczynkę Lenkę a urodziłam "dziewczynkę z jajami" Miłosza:-D:tak:a więc takie niespodzianki nie często ale się zdarzają-grunt to by było zdrowe:-)no nic nie zaśmiecam już Waszego wątku swoimi wypocinami i na koniec życzę każdej z Was ekspresowych porodów (bo bezbolesnych to raczej nie ma:eek:)i zdrowych ślicznych dzieciaczków:-):-).Pozdrawiam

reklama
Też spisałabym sobie kilka nr, ale nie mam dostępu do zamkniętego. Z tego co się orientuje, to fiore się tym zajmuje, a takimi sprawami nie zamierzam jej teraz głowy zawracać. Może nie będą mi tak pilnie potrzebne ;-).

Moje dziecię od jakiś dwóch dni nieźle szaleje. Wcześniej miało kilkudniowy przestój - ruszało się znacznie mniej i słabo odczuwałam (aż zaczynałam się niepokoić), za to teraz nadrabia!!

witajcie, czuje sie od wczoraj jak gdybym zaliczyła czołóweke z czołgiem:( boli mnie kręgosłup, pachwiny, mlody uciska na kanał rodny, jest tak nisko ze ciezko było zrobic dzis KTG, ale jest nadzieja ze niebawem urodzę, mam skrócona szyjkę, 2cm rozwarcia, mlody jest bardzo nisko i naciska, lekarz powiedział ze na dniach urodzę:) choc dzis w nocy mialam spore skurcze, myslałam ze sie zaczelo i byłam przerazona:) ale ustało...moze dzis:)?

Martaik trzymam kciuki żeby poszło sprawnie :)

Dziewczyny ponieważ chwilowo nie ma dostępu do zamkniętego więc podam tutaj swój numer tel. jakby któraś chciała :) Dopóki będę mogła to będę informacje przekazywała bezpośrednio na forum, a jak nie będę mogła to prześlę do innych dziewczyn.

Mój numer: 606284041

Ostatnia edycja:
natalka my bysmy mogły wkoncu rodzic a tu cisza jak makiem zasiał, nawet objawow nie mamy :-) a te dziewczyny ktore mogłyby poczekac nam sie rozpakowuja

natalka my bysmy mogły wkoncu rodzic a tu cisza jak makiem zasiał, nawet objawow nie mamy :-) a te dziewczyny ktore mogłyby poczekac nam sie rozpakowuja

cisza jak nic....no własnie ja nie wiem o co chodzi:confused2: , ja zero rozwarcia ,szyja trzyma ,boli brak ..... ale to chyba tu sie sprawadza ze: ostatni beda pierwszymi ... kurde no oby my przed tereminem ... bo bez przesady no ...:eek::-p

Zgłaszam się z wieczora.&& dla potrzebujących.Laurunia i Leo zdrowiejcie dzieciaczki.Te które rodza niech to robią szybko i bezboleśnie.Jutro mam gina.I podziwiam co niektóre majówki za ambitne plany biegów po schodach bo ja ledwo się czołgam ,toczę lub wlekę (do wyboru) a przepraszam zaliczyłam dziś bieg 15 metrów do autobusu .Kierowca nawet otworzył drzwi bo widział ,że ja brzuchata.Niestety potem przez pół godziny brzuch stwardniał jak kamień

martaik - trzymam kciuki! Dzisiejszej nocy miałam podobnie, ale później wszystko się uspokoiło i póki co cisza.

natalka - to nic tylko się cieszyć, ja tak za pierwszym razem miałam i nie narzekam, teraz wszystko gorzej znoszę, ale i tak z tego co czytam/słucham o innych to grzechem byłoby narzekać:zawstydzona/y:

Mam dziwne przeczucie, że tym razem mi te wody same odejdą i biegam co chwilę do kibelka i sprawdzam wkładkę, nigdzie się specjalnie od domu nie oddalam, żeby mokrej wpadki nie zaliczyć:-D W nocy to nawet kilka razy mi się wydawało, że coś mi tam "pyk" zrobiło i ręczniki obok łóżka naszykowałam, ale to bardziej chyba moje życzenie niż rzeczywistość.

reklama
no wlasnie ja tez tego nie kumam jak to mozliwe, marzy mi sie zeby urodzic przed weekendem majowym ale znajac zycie bedzie pewnie po

Do góry