reklama

Maj 2012

reklama
no to dopisuję się do Was. z Bartim zupełnie nic mi się nie działo, pod koniec ciąży zasuwałam z mężem pod górę (z godzinę lasem po stromym zboczu) do teściów i tylko się spociłam, teraz mogę zapomnieć o spacerku po płaskim podłożu, ba! nawet do kibelka muszę robić wyprawę!
do tego Hanulka nieznośnie uciska kanał rodny, mam wrażenie, że zaraz główka wyjdzie:szok: oczywiście na jelita też, więc mam całodniowe uczucie parcia na "węża". dziś już powiedziałam Miśkowi żeby lepiej nie pił piwa, bo może być potrzeba jazdy samochodem.. byle by wytrzymać do jutra, do wizyty, dowiem się, że się nie rozwija rozwarcie (taką mam nadzieję) i się uspokoję.

Carmella, Pieszczoszka - dzieciaczki cudowne, zakochałam się i nie mogę się doczekać swojej córeczki:)

zanetaa mam to samo co Ty oprocz tego parcia na kupe;) ogolnie kazdy krok to meka, glowka miedzy nogami, skurcze nie tylko brzucha ale tez nog i posladkow, dretwieja mi:/

A ja ogladam ubranka dla dziewczynek i nie wiem jak przezyje, gdy bedzie chlopak.. a jestem pewna, ze bedzie..

Carmella Marcelek cudowny i jaką ma fryzurkę, takie malutkie cudo:-)
Pieszczoszka Laurunia tez prześliczna:-) trzymaj się dzielnie i byle do piątku, miejmy nadzieję że już niedługo będziesz mogła zabrać swojego cudownego skarba do domu i już zawsze będziecie razem:-) Trzymam mocno kciuki żeby wszystko się ułożyło tak jak chcesz:-)
A co do reszty dziewczyn to tym które chcą rodzić dziś to tego z całego serca życzę a te które chcą jeszcze czekać to również życzę wytrwania :-)
Miłego i spokojnego wieczorka i nocki:-) Ja właśnie oglądam porodówkę ale im bliżej terminu tym mniej mi się to podoba:-)

Sliczne te nasze majowiatka:-)
Ja tam sie modle aby moja Sara do tesciowej nie byla podobna bo sie zalamie.Corka mojeg szwagra wygladalo po porodzie jak jej klon!
Naturalnie zdrowie najwazniejsze!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry