reklama

Maj 2012

reklama
To niedaleko aga... a myslisz, ze bedziesz miala jeszcze jakies usg przed porodem? mi wczoraj znajoma rodzaca w Coombe 8 mies temu powiedziala, ze ona wlasnie w 38tyg miala usg na ktorym stwierdzili, ze 'baby is tired' i od razu na cc pojechala.
Ja watpie zeby mi zrobili bo nie jezdze do Coombe na wizyty tylko do Tallaght Hospital- cisnienie, macanko brzucha, mocz..
A w tamtej ciazy do Coombe jezdzilam i tez tylko 2 usg przez cala ciaze.
zaneta moja tesciowa ladna jest:-))

Bartiś ma po teściowej "przecięte policzki" kiedy się uśmiecha i choć Barti wygląda słodko, to teściowa jakby była po botoksie:)
w razie czego jak którejś dziecko będzie podobne to się mówi "jest podobny/na do siebie" i koniec:)

ollena - to pozazdrościć, powiedz jeszcze, że miła i ją uwielbiasz, a się załamię...

Mojej tylko miotly brak...jak do niej czasem przychodzumy to zawsze tlumaczy sie ze wlasnie zjedli obiad albo dzisiaj nic nie robila i wystawia biszkopty i wode gazowna.
Kupuje prezenty w czerwonym krzyzu swoim wnuczkom...a malej na porod dala 10 euro jako prezent...poszaleje se za ta kwote !!!

zaneta mila i bardzo ja lubie:-) mieszka w USA niestety i ubolewam. Wczoraj dostalismy paczke dla dzieciaczkow wlasnie:-) moge z nia o wszytskim i niczym. BYla u nas tydzien to geby nam sie nie zamykaly.
Tesciowa mi sie udala :-)

suse :-))))))))))))))) Moja na szczescie wylewna, co chwile sie pyta co nam kupic, mi ubrania kupuje, kiecki i rozne takie:-) uslyszala raz jaki sklep w USA lubie i stara mi sie tam kupowac:-)

No ja bym wolała żeby młody nie był podobny do mnie czy do mojej mamy :P bo my to z natury jakieś wredne z ryja jesteśmy i ludzie długo muszą się przez to do nas przekonywać... Moja teściowa to trudna do okrelenia jest jesli chodzi o twarz... Fajnie jakby Gabriel był podobny do Sepcia bo i nosek będzie miał mały i oczka szafirowe i włoski mocne :P (bo u mnie w rodzinie występuje gen łysienia :P )

To niedaleko aga... a myslisz, ze bedziesz miala jeszcze jakies usg przed porodem? mi wczoraj znajoma rodzaca w Coombe 8 mies temu powiedziala, ze ona wlasnie w 38tyg miala usg na ktorym stwierdzili, ze 'baby is tired' i od razu na cc pojechala.
Ja watpie zeby mi zrobili bo nie jezdze do Coombe na wizyty tylko do Tallaght Hospital- cisnienie, macanko brzucha, mocz..
A w tamtej ciazy do Coombe jezdzilam i tez tylko 2 usg przez cala ciaze.
zaneta moja tesciowa ladna jest:-))

Napewno nie bede miala bo dzis bylam u poloznej i nic mi nie mowila o wizycie w szpitalu. tez nie jezdze do szpitala , tylko polozna i gp bo wszystko jest w jak najlepszym porzadeczku. To ja mialam troszke wiecej USG bo az 4:-D.Moze znajomej dziecko bylo pod kontrola lekarzy bo cos wykryli , bo z tego co sie orjetuje jak dzieciaczki sa zdrowe to sie nie jezdzi do szpitala. Za tydzien mam nastepna wizyte u Gp a za 2 tyg u poloznej , dzis mi powiedziala ze jak by odeszly mi wody , czop lub miala bol glowy mam jechac do szpitala.

Mysio u mnie tez gen lysienia, ja lysa, mama lysa, tato, brat... cala ciaze sie modlilam, zeby dziecko po mm wlosy mialo i po tesciowej wlasnie;-) no i Patryk ma caly leb wlosow :-D

aga znajoma tez do szpitala nie jezdzila tylko do poloznej na wizyty i ciaze miala ksiazkowa.Sasiadka tez miala wizyty w Tallaght hospital u poloznej jak ja i na kazdej wizycie robili jej usg mala aparaturka.
Ja do GP nie chodze, nie ma sensu i tak nic nie robi tylko mierzy cisnienie. Tylko do poloznej chodze, teraz mam w 37i3tc.
Ja tez mialam 4 razy usg ale raz u pl dr zbey potwierdzic ciaze, a drugi raz (24tc) w PL u mojej pani dr.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry