aga7151
Fanka BB :)
bo padne
to chyba opis jakies czarownicy
![]()
Nie to chyba opis mojej tesciowej

, bardzo sie cieszylam ze moja corka nie jest podobna do tesciowej i mam nadzieje ze syn tym bardziej nie bedzie 
bo jakos o podobienstwie nie myslalamObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo padne
to chyba opis jakies czarownicy
![]()

, bardzo sie cieszylam ze moja corka nie jest podobna do tesciowej i mam nadzieje ze syn tym bardziej nie bedzie 
bo jakos o podobienstwie nie myslalamTo niedaleko aga... a myslisz, ze bedziesz miala jeszcze jakies usg przed porodem? mi wczoraj znajoma rodzaca w Coombe 8 mies temu powiedziala, ze ona wlasnie w 38tyg miala usg na ktorym stwierdzili, ze 'baby is tired' i od razu na cc pojechala.
Ja watpie zeby mi zrobili bo nie jezdze do Coombe na wizyty tylko do Tallaght Hospital- cisnienie, macanko brzucha, mocz..
A w tamtej ciazy do Coombe jezdzilam i tez tylko 2 usg przez cala ciaze.
zaneta moja tesciowa ladna jest:-))
.Moze znajomej dziecko bylo pod kontrola lekarzy bo cos wykryli , bo z tego co sie orjetuje jak dzieciaczki sa zdrowe to sie nie jezdzi do szpitala. Za tydzien mam nastepna wizyte u Gp a za 2 tyg u poloznej , dzis mi powiedziala ze jak by odeszly mi wody , czop lub miala bol glowy mam jechac do szpitala.