justynamika84
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny :-) My po wczorajszych zakupach mamy już prawie wszystko no oprócz łóżeczka:-( Koncepcja nam się zmieniła o 100% i zamiast turystycznego będzie drewniane, które musimy wybrać i kupić
Dziś wyruszamy po raz kolejny na zakupy i mam nadzieję, że uda nam się wybrać coś:-) My na weekend jedziemy na wieś więc nie będzie mnie do niedzieli:-)
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki&&&&&&&
Za nasze majowo kwietniowe dzieciaczki również, żeby już dziś były w domku:-)
Suse mocne kciuki, szybkiego i bezproblemowego porodu&&&&&&&&&
Miłego i spokojnego weekendu i te które chcą się rozpakować żeby się udało a te które nie chcą żeby jeszcze wytrzymały:-)
Jak mi się uda to zajrzę jeszcze przed wyjazdem:-)
Dziś wyruszamy po raz kolejny na zakupy i mam nadzieję, że uda nam się wybrać coś:-) My na weekend jedziemy na wieś więc nie będzie mnie do niedzieli:-)Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki&&&&&&&
Za nasze majowo kwietniowe dzieciaczki również, żeby już dziś były w domku:-)
Suse mocne kciuki, szybkiego i bezproblemowego porodu&&&&&&&&&
Miłego i spokojnego weekendu i te które chcą się rozpakować żeby się udało a te które nie chcą żeby jeszcze wytrzymały:-)
Jak mi się uda to zajrzę jeszcze przed wyjazdem:-)
. Ciekawe czy w ciągu dnia będę miała kryzys. Już zdążyłam złożyć wózek po praniu, nastawić pranie, wyprawić chłopaków, wciągnąć śniadanie i co nieco poprasować. Zaraz wynajdę sobie kolejne zajęcie
.
Przebudziłam się koniec... wszystko przez ten wózek... 

hormony... chociaż ja i tak z płaczków jestem...
:-)
potem wpadnę!
wiem ze USG moze zaklamac wage ale tak samo np u mnie jak u Agasim wiec nie wiem skad taka panika u jej gina