Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cisbienie skaczace ale zwykle w okolicach od 130/90 do 150/110. Gin kazal mi ejchac do szpitala jesli 150/110 utrzyma sie przez caly dzien.Bardzo wspolczuje tej opuchlizny! Czy lekarz nie moze jakos pomoc? Bo wydaje sie, ze naturalne zatrzymywanie wody przed porodem, to i owszem, ale u ciebie to jakos ponad miare... Juz niedlugo!
Ja ouchne od dwna (chociaz nie az tak - dis zaczely mi sie robic rozstepy na stopachWitam niedzielnie. Pogoda przecudna. Noc przy otwartych oknach- lato w pełni.
Kilolku- też mi się te twoje obrzęki nie podobają. trochę za bardzo puchniesz, ale to moje zdanie. Choć myślę, że nie zaszkodzi podpytać lekarza. Mi puchną tylko stopy, przy czym lewa bardziej. Myślę, że to efekt spania na lewym boku. Najlepiej by było spać na plecach z nogami uniesionymi wyżej nogami, ale wtedy szybko drętwieją mi ręce. Ale jeśli tylko mogę to staram się leżeć albo siedzieć z uniesionymi nogami. Kilolku a jak z ciśnieniem u ciebie? Nie jest za wysokie?
) i zglaszalam to na kazdej wizycie, gn niby sprawdzal tzn macal mi te nogi po czym w karcie w rubryce obrzeki pisal -. Nawet na ostatniej wizycie, mimo ze bylam juz mocno spuchnieta wpisal -. Kazal badac mocz co 2 tygodnie. I tyle. Teraz go nie ma, wyjechal, huk wie gdzie, bezie dopiero 8,05. Zastnawiałam sie czy z czyms takiem sie jedzie do spzitala na IP? tzn z samym pychnieciem? No bo w koncu a upaly to byc moze ma prawo, nie wiem. Jutro z ran pojde zbadac ten mocz i zobaczymy.
nie mocne ale takie regularne
a wozka i fotelika brak...

są tak schetane że tylko do kosza się nadają...