reklama

Maj 2012

czarnula to co szykujesz się na 1 maja:-D
ollena to zapraszam do wschodnio-południowej anglii;-) patrzyłam długoterminową pogodę to niestety nie będzie ciekawie znów ma u nas lać...
sylwina to fajnie że wszystko ok
stokrotka &&&&&
elvie wszystkiego najlepszego dla córeczki, tort superancki!
fiore to dobrze że chociaż nie tak daleko ta wizyta, powodzenia
carmella życzę nadrobienia zaległości w zmywaniu i pozbyciu się hodowli:laugh2:
ale dziś mnie na sprzątanie wzięło a teraz ruszyć się nie mogę dobrze że dzieciaki spokojne...

reklama
termin z miesiaczki mam na 1 maja wiec moze to bedzie to heheh a tak to oni wzieli mi termin na 6 maja z usg - mam nadzieje ze do 6 urodze hehe chociaz kurde nie ukrywam ze sie obawiam juz tego porodu jak on bedzie wygladal ehhe

tez poodkurzalam, zaraz po Xav a potem jak zje to pojde z nim na hulajnoge bo znowu zaczna sie deszcze i bedzie w chacie siedzial biedak

karis ja juz na zadne wyspy nie dam sie zaprosic, nie ufam im;-) rodze i spylam do PL:-)

czarnula zazdroszcze suwaczka i tez chcialabym 1 maja urodzic, piekna data! dlatego sprzezaj sie...haha wiem, latwo mowic.
Ja dzis 2 razy zaliczylam schody...mm winda jechal z psem a mnie dopingowal hehehe;) przysiady robie co chwile,ale mysle ze dziecie i tak na zlosc zrobi.

Wróciłam z IP, lekarka powiedziała, że mnie zbada ale muszę się na oddział przyjąć. Jak poszła to położna do mnie, że jak to to o czym mówię, to ona mi radzi iść do domu, nałykać się nospy i jak do wieczora nie przejdzie to wtedy przyjechać na IP - będzie doktor, który mnie raczej zbada bez przyjmowania w oddział - na długi weekend - powariowali, nikt mnie nawet nie zbada w święto... No to ja w te pędy torebkę pod pachę i zwiałam. Poleżałam już trochę z ta nospa i jest lepiej, ale rano tez było w miarę i potem wróciło, więc na razie nie wiem co - obserwuje się i już. Dzieki za wsparcie.

ale mnie len dzisiaj trzyma... dopiero po lodach o smaku kawowym i szklance kako z zimnego mleka troche sie ocknelam :happy2:

Zanetaa - szerszenie to starszne paskudztwo. Bardzo agresywne i pierunsko bolesne jak uzadla. Niestety mialam z nimi stycznosc :baffled:

Mysiochomis - ja tez mam siwe wlosy i to od lat a co gorsza - glownie z przodu. Niedawno farba mi odpuscila i znow wszystko wylazlo a nie czuje sie na silach jechac godzine do porzadnego fryzjera :baffled: Do miejscowych nie chce isc z farbowaniem.

Flaurka - no to poprawy zycze :happy: Moze faktyzcnie dziecko na cos uciska - watrobe czy jakis nerw. Ja mam od jakichs 10 dni co i rusz rwe kulszowa z tego tytulu. No ale czego wymagac od dzieciaczkow - im tez juz ciasno tam w srodku :happy:

Nie nastawiajcie sie na porody 1.5. bo beda leniwe dzieci - cale zycie tylko swietujace :-p

o do siwych włosów to ja też jakoś od 17-18 roku mam je na łubie:angry: to zasługa genów niestety no ale cóż trzeba się z tym pogodzić i raz w miesiącu farbkę robię i jest si:tak:
u mnie antykoncepcja będzie taka jak zawsze przed ciążą czyli plastry bo mi bardzo odpowiadają:tak:
ale upał dziś najgorsze jest tylko to że w mieszkaniu jest już mega nagrzane pomimo spuszczonych żaluzji jest masakra pocę się jak szczurek robiąc porządki:crazy: lece zaraz pod szybki prysznic i na kanapę bo stopy spuchnięte jak kołki:no:

Ja tylko na chwile,jutro juz pewnie nie bede wchodzic na bb wiec zycze wszystkim udanego wekeendu majowego:tak:
Za te co chca rodzic to zycze zeby im sie udalo,a za co nie chca jeszcze rodzic to trzymam &&&&&&&&:tak:
fiore super ze Wam sie udalo zalatwic to usg:tak:
Nie bede miala neta na wsi(chyba Wam juz to pisalam),to jakby cos to wysle ktores sms-a.
Milego wieczoru jeszcze zycze:tak:

reklama
aga widze i oczom nie wierze!
Pani w przedszkolu dzis mi powiedziala, ze do piatku ma byc najs a dlugi weekend znowu deszcz....

Maraton schodowy spowodowal znowu bole podwozia i nic wiecej!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry