reklama

Maj 2012

reklama
No ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza? a moze razem ;-)) daj znac jakbys rodzila to dojade hahaha;-)
Pilki nie posiadam, meza tez wyjatkowo dzis nie, bo poszedl pierwszy i mam nadzieje ostatni raz na noc do pracy, wiec nici z sexu ale moze jutro. choc ja i tak sadze ze do terminu dotrwam i oby nie dluzej!

Ollena sama jestem ciekawa ktora bedzie pierwsza:-D:-D. znajac moje szczescie to bedzie to po terminie:D,
ale gdyby co to dam Ci znac moze razem pojedziemy , bedzie razniej i weselej:laugh2::laugh2:
To TY dzis nie mozesz rodzic jak nie ma meza przy Tobie:-)

aga no dzis to watpie ale jakbym rodzila to maz pracuje minute od domu na piechote :-) zwarty i gotowy ciagle :-) nawet mi zostawil na wszelki wypadek nr do pracy gdyby zasiegu na komorce nie mial...ale ja nie sadze, bo to byloby za piekne ;-) to przyjdzie wtedy jak sie spodziewac nie bedziemy a nie wtedy jak sobie zamarzymy ;-)

mam pytanie. czy jak szwy sie rozpuszczają tez ma prawo bolec? Bo mi sie w jednym miejscu rozpuszcza szew i tak wystaje poza skórę i czuc go tez pod skórą... i boli jak cholera jak dotknę lub jak chodze czy tez siedze:baffled: a wczesniej tam bólu nie czułam

reklama
kingutek - ja mam dosłownie identycznie, każdego dnia wstaję naładowana na nowo, kryzys miałam w 36-37tc więc już dawno minął.

natalka - nieźle sobie z tym schodzeniem wykombinowałaś:-)

Moja Solenizantka się wyspała i teraz jeszcze szaleje, pewnie do północy będzie urodziny świętować. Teraz zajęła się wielkim miśkiem i zęby mu szczoteczką elektryczną myje:-D

U mnie akcji brak, ale czop się sączy i zmienił kolor na żółtawy. Krwi jednak nie widać, skurczybyków brak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry