reklama

Maj 2012

reklama
Witajcie!
Dostalam wczoraj wiadomosc od As,tresc podobna do tej co na szpitalnym watku od Liljany.Szybko nie wyjda,bo As sie za dobrze nie czuje,nie mowiac wlasnie o zoltaczce Karolinki.Dostalam tez zdjecie malenkiej,ale As mi jeszcze nie odpisala,czy moge je umiescic na zamknietym.Czekam na wiadomosc,potem sie w razie czego pochwale w imieniu Kochanej As ;-)
U nas po 2och dniach dziwnej pogody,w koncu slonce pelna geba i cieplo,cieplo,cieplo.Na dzieciaki(i mnie) dziwnie ta pogoda dziala.Leo od 6:30 pojekuje co jakis czas,zakonczylo sie na kolysaniu go w wozku(czego osobiscie nie chcialam robic,jestem przeciwna takim zabiegom),ale jako ze sama padam,tak siedze i go "lulam":sorry:
Powodzenia oczekujacym i juz nie oczekujacym ;-) :* Milego Dnia Majoweczki :-)

little_nina dziewczyny maja racje , jak zaczely odchodzic ci wody( a z tego co przeczytalam to jestem pewna ze tak) to musisz jechac juz na izbe przyjec, nie ma co czekac na inne objawy.
zycze szybkiego i w miare bezbolesnego porodu;-):tak:

Jak już napisałam- TAK wybieram się na IP. Po prostu spokojnie się szykuję, wody czyste, ciekną a nie chlusnęły, objawów innych zero. Także się po prostu nie śpieszę, zresztą i tak transport za godzinę będe miała dopiero, bo jestem sama w domu ;)

Dzięki, mam nadzieje że faktycznie szybko pójdzie ;)

little nina - no to jak nie chlusnely to w porzadku :-) Dobrego porodu zycze &&&

Dokladnie, Katasza, kazali nam w takiej sytuacji wzywac karetke i po schodach pielegniarze maja znosic ciezarna na lezaco :surprised:

Martaik - nalpeszego!!! :-)

little_ninia trzymam kciuki aby poszło szybko i jak najmniej bolesnie.
martaik najlepszego!

U nas bez zmian,na razie nic nie zapowiada na wcześniejszy poród. Brzuch czasem pobolewa i ciągnie w dół jak na miesiączkę,czasem jakiś skurcz się pojawi ale to przepowiadające są. Na razie czekamy spokojnie.

kciuki za potrzebujace &&&&

Ja nie jestem w nastroju do pisania... tak pusto w domu bez najlepszego przyjaciela...:-( Doczekał narodzin Lauruni a pozniej bylo juz coraz gorzej... Bez niego jakos nic mnie nie cieszy

reklama
little juz pewnie dzisiaj lub moze jutro bedziesz miala maluszka, ale Ci fajnie :)

u mnie po staremu, tylko skurcze przepowiadajace, wiec wypasu nie ma hehe

juz po sniadanku i teraz boskie lenistwo mnie czeka.

mój mały znowu wczoraj uderzył troje dzieci, noz w morde codziennie mu powtarzam ze nie wolno bic dzieci a on raz na jakis czas musi to zrobic, nic mu juz nie dochodzi do tego małego łepka, chyba nastepnym razem jak uderzy dzieci to mu w skore dam. nigdy jakos wiekszych problemow z nim nie mialam na tle bicia dzieci ale odkad poszedl do przedszkola to juz pokazuje swoj charakterek, nie wiem juz jak z tym walczyc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry