Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i buzioleWitam sie z samego rana. Powoli czas dopakowac walizke i pojechac do szpitala. Mam nadzieje ze maz mi pozniej lapka dostarczy bo co ja bede tam robic. :-) Trzymajcie kciuki bede informowac na bierzaco co i jak. Do uslyszenia w krotce, pewnie juz rozpakowana :-)
Dalej nic :/ ale jakieś dziwne śluzy mi wychodzą więc czekam....Witajcie:-) U nas nocka minęła w miarę ok, oznak porodowych również brak ale u mnie to jeszcze za wcześnie:-)
Olissia powodzenia oby szybko i bezproblemowo poszło:-)
Joasia również powodzenia w przekręcaniu oby się udało:-)
Dusia, Elvie to Wasz dzień więc do dzieła:-)
Katasza dla Ciebie również kciuki, może mała zechce wyjść dziś skoro miejsce w szpitalu się zwolniło:-)
Mysio jak tam rozkręciło się coś?
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki i oby to co na dziś chcemy się spełniło:-) Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich:-)
Witam i znikam na porodówkęSynuś punktualny mi się trafił
Noc do bani, M. mnie kaszlem do furii doprowadzał aż się na sofę przeniosłam, bo nie mogłam z nim spać.
Od rana mam bóle krzyżowe, za każdym razem gorsze:-( Przy Lenie też tak miałam, więc można uznać, że jestem przygotowana. Wstałam o 7:00, ugotowałam Lence zupkę pomidorową na dwa dni i przed chwilą ją odprowadziłam do klubu oświadczając paniom, że odbierze ją już babcia.
Po powrocie zaliczyłam WC a tam śluz z krwią, więc już na milion procent się zaczęło
Proszę o kciuki i cierpliwe czekanie na info, bo z Lenką jak mi krwisty czop odszedł przed 4:00 to urodziłam przed 14:00.
Najlepsze jest to, że jeszcze w całkiem innym kierunku miasta musimy do PKO pojechać wniosek kredytowy złożyć
Zmykam, bo czasu nie ma, a boleć zaczyna bardziej![]()
siły brak ale cos trzeba robic bo swira dostane heheCzarnula - skąd Ty na to siłę bierzeszja się przeszłam do kuchni i z powrotem, i dziękuję, mam dość
![]()