Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
she ja mysle ze o ciemiaczku trzeba by porozmawiac z lekarzem. Są u Was patronarze lekarskie?
A paciorkowca miala moja sasiadka i ona i dziecko dostali po jednej dawce antyotyku tuz po porodzie. Ale tez warto dopytac lekarza

a male tzn jakie ma to ciemiaczko?lekarz ma przyjechac do nas w ciagu miesiaca i napewno o to dopytam. dziwie sie ze w szpitalu nic o tym nie powiedzieli i kazali przyjmowac witamine D odpowiedzialna za zrastanie ciemiaczka. a ta polozna mowi zeby narazie nie brac. mowila tez ze pewnie taka uroda mojego maluszka, tylko trzeba to sprawdzac. ja mam ogromna nadzieje ze taka wlasnie uroda... chcociaz po tym co poczytalam martwie sie...
co do paciorkowca to maly mial robione badania na wykluczenie kilku chorob z tym zwiazanych i tez mam nadzieje ze wszystkie te choroby zostana wykluczone
ale dopoki to sie wszystko nie wyjasni, bede sie martwic i denerwowac
ja za pierwszym razem mialam duze problemy z pokarmem. Byl czas ze sciagalam po 5ml na dobe ale powalczylam i wrocilo w koncu. Ja nie mówie ze trzeba sie tak szrapac jak ja tylko ze sie da, bo sie bardzo zdziwilam twojej pediatrze, bo nie ma czegos takiego jak slabe mleko. Skoro masz mneij tluste tzn ze takiego dziecko aktualnie potrebuje. A ta pediatra to przypadiem nie jakas wiekowa? ja iedys z kuba prze krotki okres chodzilam do jednej takiej tez mi na katar kazala cycka odstawic i antybiotyk dac.dziewczyny mam cholerne wyrzuty sumienia!!!!!!
czy któraś z Was nie karmiła cycem??
ja w 1 dobie dawałam, w 2 też i już w 2 dniu dokarmiali małego butelką... mój pokarm zero wartości... dziś mały ma 11 dzień, odciagam i dosłownie to jest woda z lekkim osadem a nie mleko!! jak pediatra na wizycie zobaczyła - kazała odstawić cyca całkiem i dać sobie spokój, bo stwierdziła, że to i tak bez sensu....... a po odciągnięciu 4 x dziennie mam ok. 20mm z obu piersi... jak go dokarmiałam mieszanie - dostał wysypki, jak przerwałam jest ok.
więc mój mały jest na samym bebilonie, mimo że ma dopiero 11 dzieńjestem złą matką
![]()
w dodatku mały jest chory! już ze szpitala wypuścili nas w 2 dobie mimo, że to wcześniak ( 4 tyg za wczesnie) i złapał od razu katar... który się ciągnie i ciągnie.......mały strasznie się męczy, daję mu antybiotyk Zinnat i Oxycort do noska... ale nie widzę poprawy, boję się żeby nie przeszło na płucka!!
co jest do cholery?? 11 dzień jego zycia i już antybiotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
nie tak miało być!!