Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
poki co jakos sobie radzimy maly przybral na wadze jak byla u nas polozna ale jak to bedzie dalej to czas pokaze.....ilonka ty sie nie przejmuj ze nie mozesz karmic, dzieci na mm sa tak samo zdrowe jak na cycu ja przynajmniej nie widze zadnej róznicy u dzieci moich kolezanek . i ci powiem ze jak sie okaze np pozniej ze jednak cos nie tak z pokarmem bedzie czy nie bedzie przybieral to odrazu przechodze na mm bez wyrzutów sumienia dla mnie najwazniejsze zeby maluszek byl najedzony i zdrowy a szczesliwe dziecko to szczeliwa mama. jesli masz sily to powalcz o ten pokarm moze sie cos ruszy a jesli nie to daj sobie spokoj i przejdz na mm i naprawde nie rob sobie wyrzutów bo tylko sie nie potrzebnie stresujesz a przy tym i dzidzius jest nerwowy . bedzie dobrze zobaczysz ! a ten pediatra to co spróbowal tego mleka ze wie ze jest nie wartosciowe
jakis dziwny....

O, np. wczoraj "kolezanka" stwiredzila, ze ciezarne powinny maskowac swoje brzuchy tak jak otyle kobiety
Myslalam, ze ja rozwerwe na strzepy
A z Twoimi teoriami sie w duzej mierze zgadzam ;-)
(zagadalam o to polozna)