Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale to pewnie jednorazowy wyskok, bo w dzień prawie w ogóle nie spała..
następny termin 19sierpnia, a to wesele dziadków Miśka.. załatwianie na wariackich papierach, do tego mój pan wymyślił, że chce oszczędzić na chrzcinach i z limitu 2000 zrobiło się 1500. dzwonię po miejscowych knajpach, ale najniższa cena to 70zł/os bez tortu i ciasta.. ehh - Hania wołaWitam dziewczyny,
Sorki, że omijam towarzyskie konwenanse, ale mam problem - mały ma rozwolnienie - prawdopodobnie po lekach, lekarka mówiła, że może tak byc, a ja nie wiem co robić - i czy to na pewno rozwolnienie?? Jak wygląda rozwolnienie u malucha karmionego cycem? On zawsze robił duzo kup i rzadkich, ale teraz to wyglada jak musztarda rozpuszczona byle jak w wodzie - tzn. troche musztardy i trochę przezroczystej wody. Kiedy reagowac z takim czymś, od razu na pogotowie? Bo w sobotę to ja sie mogę cmoknąć.
Koperek ma tendencje na początku odgazowujące ,ale również napędzające gazy.As, Ty jesteś specjalistką. Myślisz, że koperek jest dobrym rozwiązaniem? Boję się, że jelitka będą mocniej pracowały a dupka nie będzie chciała odebrać i będzie jeszcze gorzej. Może ja sama powinnam wypić napar.
Po jakim w ogóle czasie składniki pokarmowe są wchłanianie i przechodzą do pokarmu???

śliczny !!!
Tak to rozwolnienie .Witam dziewczyny,
Sorki, że omijam towarzyskie konwenanse, ale mam problem - mały ma rozwolnienie - prawdopodobnie po lekach, lekarka mówiła, że może tak byc, a ja nie wiem co robić - i czy to na pewno rozwolnienie?? Jak wygląda rozwolnienie u malucha karmionego cycem? On zawsze robił duzo kup i rzadkich, ale teraz to wyglada jak musztarda rozpuszczona byle jak w wodzie - tzn. troche musztardy i trochę przezroczystej wody. Kiedy reagowac z takim czymś, od razu na pogotowie? Bo w sobotę to ja sie mogę cmoknąć.