reklama

Maj 2012

Pieszczoszka, juz ci Aga napisala - wiatrak ok, ale nie skierowany na dziecko.

Tak to juz jest z tarodzina, jak jest czasem zle, jak nie ma, to tez niedobrze! Ale na pewnonie moge narzekac na pustki w czasie wigilii. Zawsze jest u nas duzo osob - tacy sami jak my, tez bez rodziny w AU, najwyzej zona/maz i dzieci. Ostatnio bylo 9 osob, ale bywalo juz i 17!

Ok, ide jeszcze powiesic pranie, glownie pieluszki :) Robert zjadl rekordowo szybko, tylko 12 minut, nie jestem zachwycona, powinien choc jeszcze z 5 possac, ale moze zrobil to wydajnie... Oby! I oby po odbeknieciu nadal spal tak jak teraz usnal...

reklama
My od godzinki w domu. Dzień, choć upalny, minął nam całkiem przyjemnie. Ula śpi na brzuszku- to ostatnio jej ulubiona pozycja.
W kwestii rodziny- ja mam dwójkę rodzeństwa, każde ma już swoją rodzinę- siostra dwoje dzieci i męża, brat tylko żonę na razie, rodziców mam jeszcze oboje- bywa różnie ale wiem, że mogę na nich liczyć co by się nie działo. Z dalszą rodziną bywa różnie ale nie jest najgorzej. Ogólnie nie ma powodów do narzekań.
Coś bym wam jeszcze napisała ale jestem wykończona upałem i zaduchem więc tylko życzę miłego wieczoru.

pojawił się temat słoiczków, nie wiem, czy któraś odpowiedziała, ale mają one taką długą datę przydatności nie ze względu na konserwanty tylko pasteryzację:) są gotowane w bardzo wys, temperaturze i stąd długa data ważności.

Ideał to świeżo gotowane z ekologicznych upraw ale to właśnie ideał a życie to życie i niestety będziemy musiały po nie sięgnąć:tak::-( ale nie my pierwsze i nie ostatnie:-)

na temp najlepiej paracetamol. Ja mam w czopku eferalgan dla dzieci to jest na bazie paracetamolu. Pediatra nam zalecila zeby uzyc po szczepieniu gdyby temp sie pojawila

Dobry wieczor! U nas upalow nie ma, ale ja nie mam dostepu do kompa,bo dzieci go okupuja:eek:
Co do rodziny rodzicow juz niestety nie mam,ale za to 4 rodzenstwa 3 siostry i brata, najstarsza siostra ma syna 17letniego, druga ma 2 synow,a najmlodsza jeszcze nie ma dzieci,brat ma corke:tak:Jeszcze mam 2 ciocie siostry mamy i jeszcze 2 siostry taty, kuzynke i jej rodzinke (to rodzina z ktora jestesmy najblizej:tak:)Oczywiscie jeszcze jest tesciowa,tesci nie zyje 2lata,G ma 2 siostry i brata kazde ma juz rodzine:tak:Moje dwie siostry mieszkaja za granica bardzo za nimi testknie:no:G jena siostra tez mieszka za granica:tak:
Dzis byla polozna na ostatniej wizycie,jutro musze zadzwonic do ortopedy i sie umowic na wizyte:tak:
Ide spac bo pewnie nie dlugo mlody sie obudzi:tak:

A u nas burza się rozszalała. W. poszedł do mamy żeby psa na spacer zabrać. Ciekawa jestem czy wróci na noc czy zostanie u niej. Wolałabym żeby w taką pogodę jednak został.

reklama
Witam wieczornie , wreszcie chłodno , u nas upaly po 34 stopni ,wszyscy sie meczymy a najbardziej nasza lala najmniejsza, do tego dzis kupy nie zrobiła i sie meczyła :-( moze w nocy przyjdzie ...
ja dzis na kontroli u gina wszystko ok, za miesac na zalozenie wkladki , bedzie spokoj na 3 lata ...
a tak po za tym leci czasu brak , za tydzien 5 urodzinki bartka i mysle jak to ogarne ,,,masakra
mam juz czasem dośc jak każdA Pewnie hehe ale usmiech mojej malej kiedy nachylam sie nad nia motywuje mnie do tego ze chce sie żyć !!!
podczytuje was codzinnie i fajnie ze jestescie bo teraz brak czasu i temtow z kolezankami w zyciu realnym , ale super ze sa te wirtualne :-)pozdrawiam !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry