wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Kugela, moje brodawki poki co nie krwawia, wiec moze powinnam zacisnac zebe i nie narzekac, bo moze byc gorzej. A le popekala mi troche i boli. Bardzo.
Flaurka, dzieki za pomysl z szalwia. W Polsce stosowalam ja przeciwzapalnie, np pezy bole zeba. Jutro trzeba sie rxucic do polskiego sklepu, maja am sporo herbat ziolowych, oze i szalwia bezie, bo tutaj, to tylko mieta i rumianek normarnie sa dostepne.
Naszego synka maz edukuje w zakresie wiedzy o gieldzie. I to czasem spiewajaco albo wydajac dzwieki typu bialy szum
Ok, maly konczy ssac - teraz ze zdrowego cyca. Jutro zapoluje na szalwie, a w aptece beda takie super oklady z zelem na bazie aloesu (dzis nie mieli, ale obiecali na jutro sprowadzic). Wyleczylam tymbrodawke poprzednio, zdazylam zaleczyc nim pojawila sie krew i teraz licze, ze tez tak bedzie. W koncu pijawka pijawka, ale wampira hodowac na wlasnej piersi nie chce! Tak sie boje, gdy zamieni sie z pijawki w uzebiona piranie
Flaurka, dzieki za pomysl z szalwia. W Polsce stosowalam ja przeciwzapalnie, np pezy bole zeba. Jutro trzeba sie rxucic do polskiego sklepu, maja am sporo herbat ziolowych, oze i szalwia bezie, bo tutaj, to tylko mieta i rumianek normarnie sa dostepne.
Naszego synka maz edukuje w zakresie wiedzy o gieldzie. I to czasem spiewajaco albo wydajac dzwieki typu bialy szum
Ok, maly konczy ssac - teraz ze zdrowego cyca. Jutro zapoluje na szalwie, a w aptece beda takie super oklady z zelem na bazie aloesu (dzis nie mieli, ale obiecali na jutro sprowadzic). Wyleczylam tymbrodawke poprzednio, zdazylam zaleczyc nim pojawila sie krew i teraz licze, ze tez tak bedzie. W koncu pijawka pijawka, ale wampira hodowac na wlasnej piersi nie chce! Tak sie boje, gdy zamieni sie z pijawki w uzebiona piranie
Ok,ale juz jest.
A od jutra ma byc jeszcze cieplej
,jak nie przyjdzie dzis ta burza to nie wiem co zrobimy.
.
. W nocy jak usypial o 23 to o 1 lub 2 pobudka i 1,5h nie spania, nastepna pobudka o 5 i do 7 znow brak snu
Leo cos mi tez marudzi,o wiele wiecej niz V jak byla w jego wieku.Moja mala co prawda jadla co 2h,ale przewaznie na spiaco i byla cicha,plakala tylko jak byla glodna i przez chwile.Za to Leo,a to pieluszka,a to brzuszek,na rece etc...Wlasnie tez mi marudzi od paru godzin,widocznie sie jednak przejadl :-( A u nas burza trwa:-),pada i w koncu jest chlodniej.Tylko,ze swiatlo+otwarte okna=komary
normalnie jak dżdżownica, odpycha się nogami i spiernicza... do tego stopnia, że za ochraniacz na szczebelki łóżeczka musiałam wsadzić maleńką podusię, bo boję się, że któregoś dnia przywali głową - obojętne, czy położę go prawie w nogach, czy w połowie łóżeczka