Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No i wreszcie normalna dyskusja! Jasno mowimy czego chcemy!
Zaraz sprawdze wątki... oczywiscie czekam na dlasze opinie
Jak tylko wroci As (bo jest nieobecna) to bedziemy dzialac.
No i poczekamy na Pieszczoszke
Świństwo to bardzo łagodne określenie. Takich rzeczy się nie robi. W tym momencie tracę zaufanie do moderatorek. Bo chyba się komuś zadania pomyliły. Jeśli tak to ma wyglądać to ja się obawiam że na forum zostaną 3 osoby- moderatorki.
Swoją drogą to uważam, że osoba odpowiedzialna za skasowanie wątku brzuszkowego bez jakichkolwiek konsultacji powinna odejść ze stanowiska. Był to jeden z dwóch najbardziej pamiątkowych wątków- drugi to zdjęcia naszych pociech.
Nikt się nie zorientował, bo jeszcze mało czasu minęło, ale za kilka miesięcy pewnie zacznie się wspominać ciąże... a co do brzuszków, to jestem mega szczęśliwa, że zdjęcia też mailem mamie słałam, bo komputer na którym były został w PT. No i drugi temat którego mi żal to lekarski, gdzie opisywałyśmy nasze wizyty. Nie wszystko jest w książeczce...
Zaraz zaraz bo teraz to nie rozumiem! O co jest obraza skoro dzis tylko byly kasowane posty z tematu o diecie maluszkow?
Watki byly kasowane sukcesywnie od jakiegos czasu odkad wszystkie sie rozpakowalyscie/my.
Do tej pory nie slyszalam aby byla dyskusja o przywróceniu jakiegos tematu! Czy nie wiedzialam tego? Bo dla mnie to nie jeste zaden problem!
Sorry ale ja nie bede odpowiadala za zlo cale tego swiata!
A dyskusja o usuwaniu wątków była- większość opowiedziała się za zostawieniem wszystkich. Więc widać coś umknęło. Nikt nie oczekuje żebyś odpowiadała za całe zło tego świata. Niech się wypowie ta co kasowała.
Obraza jest o kasowanie bez naszej wiedzy. To nie jest coś co się codziennie sprawdza, ale niejedna z nas chciałaby mieć możliwość wrócenia do tych wątków. Zresztą jeszcze jak byłyśmy brzuchate to niektóre dziewczyny szukały w starych tematach i sobie porównywały...
Sorry ale z 3misiecznym dzieckim nie ma sie czasem czasu na przegladanie starych watkow wiec np. ja dlatego nic nie zauwazylam....ale sytuacja zapewnie sie zmieni jak nam maluszki podrosna,czasu przybedzie i bedzie chcialo sie powspominac tudziez poogladac stare zdjecia np.brzuszkowe czy usg
suzi - a da sie przywrocic stare tematy? Dyskusja o kasowaniu byla na pewno jedna - zainicjowana przez pieszczoszke. I jej wynik byl jednoznaczny na nie. Jakos ja zapamietalam. Czy byly inne - nie wiem, bo nie zawsze mialam czas aby az tak uwaznie forum sledzic