nie bylo nas przez weekend, bo w miescie byl festyn i nie mialam ochoty siedziec w loskocie - wynajelismy wiec tanio na 3 noce domek 30km od nas i sie urlopowalismy :-) Byl internet i mialam zamiar czytac bb ale jakos czasu nie bylo - ciagle skaczemy tzn. skacze niby najmlodszy czlonek klanu ale w praktyce to on lezy i sie drze a skaczemy wokol niego my a pies wyskakuje do drugiego pokoju jak jej uszy puchna

;-):-)
Doczytalam watki poboczne a teraz nadrabiam glowny. Jestem dzis na biezaco i doczytalam piatek, teraz "walcze" z sobota. Nie wiem, czy mi synek da doczytac ale ambicje mam :-) Z tego co na razie wyczytalam:
anik, pieszczoszka - wszystkiego naj, naj! Duzo radosci z dzieci i Waszych mezczyzn
bea, she - gratuluje zabkow :-)
AS - czapeczka-cudo :-)
Katasza, yolanta - u mnie tez cyrki z nazwiskami, bo mam 3

Panienskie w wariancie polskim, panienskie w wariancie niemieckim (podwojne obywatelstwo mam od urodzenia) i po mezu. Z panienskim nie radzili sobie Niemcy, z poslubnym nijak nie radza sobie Polacy

Mnie literowanie po tylu latach nie bawi, wiec od razu siegam po dowod
Widze, ze facebooko-nk-mania kwitnie. Ja fejsa nie lubie ale konto mam. Wole nk. Zabiore sie zaraz za wysylanie zaproszen

Moze na fejsie (jesli nie padla jeszcze taka propozycja?) utworzyc grupe bb?