anik.
Mama Krzysia :)
Ech, kiedy skończy się odbijanie z ulewaniem po jedzeniu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
przebierany on i do tego my z 10 razy na dzięń... zageszczanie nic nie dało, niby po pół roku ma to przejśc ale zbiżało się 6 mc i nic , wiec poszłam z nim na usg sprawdzić czy nie ma refluksu niby nie miał ,ale jeszcze mu sie jeszczec cos nie rozwineło w przełyku (niewiem czy dobrze pamietam ) i do tego się przejadał , no ale co mialam zrobic jak on co 3 h wypijal 150ml-180ml i nie ma żę dałam mniej ...przeszło mu to nie pamietam kiedy , ale warto sprawdzic bo wiem jakie to jest męczące ,ulewanie ulewaniem ale jak to jest takie czeste to masakra ech jak sobie wspomnę co z nim pzeszlam to dziekuję za corke narazie (bez kolkowa, ulewaniowa , ) ....