• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Pieszczoszka ja kiedyś na blond pasemka strzeliłam sobie szapmonetkę bakłażana:) Nie dość, że kolory się różnią, tam gdzie blond to mi wyszły w różu, a tam gdzie ciemniejsze to piękny bakłażan był, to jeszcze do blondu już nie wróciły...

reklama
Czesc dziewczyny :) Nie wyrabiam sie z bb... Ostatnio pierwszy raz odpuscilam nadrabianie i chcialam czytac juz na biezaco, az tu nagle sie okazalo, ze ja na 173 stronie, a juz 199 jest!
Chyba rzeczywiscie wiosna/lato nie sluza internetowi. Choc glowna przyczyna tkwi w tym, ze w nocy wymiekam i zazwyczaj nic nie czytam przy karmieniu, ktore uskuteczniam co pare godzin i zamiast wydluzac przerwy, to ostatnio dziecie budzi sie jeszcze dodatkowo po polnocy jakac godzine-poltorej od karmienia i placze, uspokaja sie tylko na piersi, chyba pic mu sie chce, wtedy zazwyczaj biore go do nas i dokarmiam na lezaco (nauczylam sie w koncu, ale i tak na siedzaco lepiej sie dosysa).

Teraz wracam do strony moze 190 i sprobuje cosik doczytac, a tymczasem pozdrawiam! A jeszcze inne tematy czekaja...

wlasnie kąpałam Laure.Ostatnio siedziała trzymając sie dwiema rączkami a dzis całą kąpiel przesiedziała siedząc i trzymając się jedną rączką a drugą uderzała cały czas w wode:)

Załączniki

• SAM_9564.jpg
    SAM_9564.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 66
Paulinka ty masz naprawde wyjątkowo spokojny egzemplarz w domku ...no nawet ci zasypia bez niczego :-) no ale jak juz mowa o śnie to mój tez juz chrapie wiec luuuz mam :-) Pieszczoszka ale Laura to silna dziewczynka już ;-) tylko sie cieszyc ze tak pięknie sie rozwija ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry