Anik Hubert też ostatnio robił luźniejsze kupy przez ok. tydzień. Nie miał gorączki, zachowywał się normalnie poza tym, ze pchał wszystko do buźki, ale to już też można uznać jako normę. Zaczęłam się martwić jak pojawił się śluz. Nie robił ich dużo , bo ewentualnie jedną, dwie dziennie. Lekarz powiedział żebyśmy podawali probiotyk. Ledwie zdążyłam podać raz, a samo przeszło. Do tej pory nie wiem czym to było spowodowane czy zęby, czy jakaś jelitówka.
Andav oby nic poważnego z tej goraczki nie wynikło.
Annte jak znajdziesz jakiś cudowny sposób na te nocne wybudzania to mam nadzieję, ze się podzielisz

. Może i u mnie się sprawdzi. Ja wczoraj na wieczór podałam mm i co? I nic. Bez zmian

(
ps. w zachodnioporskim, a konkretnie w Szczecinie mam rodzeństwo i trochę znajomych

Kiedyś bywałam tam częściej (mieszkam na drugim końcu Polski)
Mysio i teraz juz śpi Wam normalnie? Poza tym krzykiem oczywiście, w sensie czy budzi się co chwilę? Bo ja juz naprawdę wymiękam. Zastanawiałam się nawet czy na weekend nie uciec na noc do salonu, a tatuś niech się budzi co chwila, niech robi mm, nie wiem, potrzebuję snu (w dzień nawet jak trafi mi się okazja, to nie bardzo potrafię usnąć). Może to i zęby, dwie dolne jedynki już ma, ale może następne się wykluwają.
My tez przez dłuższy czas na taboretach dawaliśmy radę

. Dopiero jakis czas temu teściowa użyczyła nam ławę, która nie była jej specjalnie potrzebna.
Daj znać jak wyjda badania.
Pieszczoszka niezła ta Twoja Laura z tym zasypianiem ;D
Powodzenia u stomatologa.
Olisia bardzo ładne mieszkanko, naprawdę mi się podoba. Widzę, z trochę rzeczy z ikei, ja ostatnio oglądałam te same krzesła, niestety tylko na necie, bo do sklepu mam daaleko

(
Kugela ale się uśmiałam z tego filmiku

Suse współczuje bólu głowy, ale dobrze, że mąż Cię poratował. Mój też czasem tak robi, albo np. jak jest brzydka pogoda typu leje deszcz lub mocno wieje, to przywozi mi świeże pieczywo i takie tam.
Fiore no nie pogada

) . Chętnie bym obejrzała te sceny w których brałaś udział.
O swoich marzeniach napiszę może później, bo teraz musze nieco mieszkanie ogarnąć.
Jeanta i inne mamy ząbkujących dzieciaków (czyli prawie wszystkie) kciukasy żeby jak najłagodniej to przeszło.