• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Anik lekarz polecał mi lacido baby czy jakoś tak, ale zapytałam czy bio gaia tez się nada i powiedział, że tak. Droga jest, ale jak dla mnie forma podania o wiele wygodniejsza.
Kciuki oczywiście będą zaciśnięte :)

Olisia ja właśnie się czaiłam na te krzesła co Ty masz (jeszcze takie inne tez mi się podobały), tylko z racji tego, ze nie mogłam ich obejrzeć na żywo, pomacać, usiąść, to odpuściłam i kupiłam co innego w pobliskim sklepie. Podobnie było ze stołem. Pocieszam się, że albo w przyszłym albo w 2014 (coś zmieniali) mają postawić ikee w Lublinie, to będę miała bliżej niż teraz :)

Ależ ja mam ostatnio mało energii. Nastawiłam zmywarkę, przetarłam blaty i juz mi się odechciało. Normalnie wstyd. Dobrze, ze chociaż obiad z wczoraj jest.

Andav my mamy taki do ucha i jesteśmy zadowoleni, chyba braun.

reklama
Hej dziewczyny.

Andav- ja polecam ten termometr Microlife- mamy, używamy i jestem zadowolona. Można nim mierzyć nie tylko temperaturę ciała, ale też np. wody w butelce, czy temp. w mieszkaniu.

Anik- powodzenia na obronie. To tylko formalność :)

My dzisiaj byłyśmy z Ulą u męża w pracy coby tatuś się córą mógł pochwalić. Młoda nawet dzielnie zniosła ten tabun ludzi. Z robienia obiadu dzisiaj zrezygnowałam- mam lenia więc mąż wracając z pracy pizzę przyniesie. Muszę jeszcze do pediatry zadzwonić, umówić się na wizytę kontrolną bo nie wiem, czy w poniedziałek Ula może iść do żłobka a ja do pracy czy siedzimy dalej w domu.

No i tyle u nas. Miłego popołudnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry