reklama

Maj 2012

Anik lekarz polecał mi lacido baby czy jakoś tak, ale zapytałam czy bio gaia tez się nada i powiedział, że tak. Droga jest, ale jak dla mnie forma podania o wiele wygodniejsza.
Kciuki oczywiście będą zaciśnięte :)

Olisia ja właśnie się czaiłam na te krzesła co Ty masz (jeszcze takie inne tez mi się podobały), tylko z racji tego, ze nie mogłam ich obejrzeć na żywo, pomacać, usiąść, to odpuściłam i kupiłam co innego w pobliskim sklepie. Podobnie było ze stołem. Pocieszam się, że albo w przyszłym albo w 2014 (coś zmieniali) mają postawić ikee w Lublinie, to będę miała bliżej niż teraz :)

Ależ ja mam ostatnio mało energii. Nastawiłam zmywarkę, przetarłam blaty i juz mi się odechciało. Normalnie wstyd. Dobrze, ze chociaż obiad z wczoraj jest.

Andav my mamy taki do ucha i jesteśmy zadowoleni, chyba braun.

reklama
Hej dziewczyny.

Andav- ja polecam ten termometr Microlife- mamy, używamy i jestem zadowolona. Można nim mierzyć nie tylko temperaturę ciała, ale też np. wody w butelce, czy temp. w mieszkaniu.

Anik- powodzenia na obronie. To tylko formalność :)

My dzisiaj byłyśmy z Ulą u męża w pracy coby tatuś się córą mógł pochwalić. Młoda nawet dzielnie zniosła ten tabun ludzi. Z robienia obiadu dzisiaj zrezygnowałam- mam lenia więc mąż wracając z pracy pizzę przyniesie. Muszę jeszcze do pediatry zadzwonić, umówić się na wizytę kontrolną bo nie wiem, czy w poniedziałek Ula może iść do żłobka a ja do pracy czy siedzimy dalej w domu.

No i tyle u nas. Miłego popołudnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry