reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Dzisiaj mam pierwszy depresyjny dzień, w którym wszystko mnie drażni, chce się płakać, rzucać talerzami i wyżyć się na mężu! Okropność! Do tego kupa papierologii do nadrobienia na wczoraj :-( Macie jakąś radę???

reklama
martaik ja biorę tylko zestaw witamin dla ciężąrnych-zawiera kwas foliowy i inne witaminki.

annte obawiam się,ze na "hormona" nie ma rady ;-)

https://www.babyboom.pl/forum/members/dziurawskarpecie-75744.htmldziurawSkarpecie 3476,50 ( mIU/ml ) taki mam wynik, rozmawiałam z położną chwilę w przychodni i powiedziała mi, że do ginekologa najlepiej troszkę zaczekać jeszcze, bo za wcześnie w tym tygodniu i może jeszcze nie być widać nic na usg.Zapisali mnie na 26 września, także jeszcze troszkę ... pozdrawiam cieplutko

Ostatnia edycja:
Byłam w tym samym tygodniu co Ty teraz. Po badaniu dopochwowym lekarz stwierdził, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i pokazał na monitorze plamkę, mówiąc, że to właśnie jest ciąża :-) Na wstępie to była dla mnie tylko czarna plamka, ale teraz to najpiękniejsza kluseczka na świecie :-D

Ante o to pięknie! I w ogóle super, że tak szybciutko.

Laura...o witam koleżankę z wątku starankowego. Ile Ty się kochana starałaś bo mnie sie wydawało, że własnie pare cykli. Nawet Iwasek przy wierszyku nie wiedziała co napisać.

u mnie jest podobnie z tym że to już kilka dni trwa chodzę naminowana i czekam kiedy wybuchnąć a najbardziej obrywa właśnie mąż :(
a jak u was dziewczyny z ochotą na sex ja nie mam wogule, jestem taka oschła mógł by dla mnie wogule nie istniec w tej chwili masakra co te hormony robia z nami:( mam nadzieję że to szybko wróci do normy
jestem zła sama na siebie

reklama
:-) miłego dnia wszystkim :-) pewno nie będę miała jak napisać w ciągu dnia bo maraton w pracy, ale myślami będę z Wami:-) do wieczorka
annte czekam na ten dzień kiedy też zobaczę moją Kropeczkę :-) mam nadzieję, że szybko minie i będzie 26 i wizyta:-)

Do góry