• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
dziewczyny mam wyniki badań ...
i nie wszystkie są takie jak bym chciała ,ale nie można mieć wszystkiego...:baffled::baffled:
Erytrocyty 3,63 norma 4,0-5,4
Hemoglobina 11,0 norma 12-16
Hematokryt 31,5 norma 36-47
Lymfocyty 17,6 norma 25-40

wszystko z tendecją spadkową :baffled::baffled:

Neurofile 74 norma 50-70

z dużą tendencją rosnącą :baffled::baffled:

pozostałe wyniki trzymają się w normach

Nie mam siły teraz googlać więc mi napiszcie jak interpretować te wirusówki :sorry2:

Różyczka IgG 147 dodatni
Anty-CMV IgG 43,0 AU/ml dodatni
Anty-CMV IgM ujemny
toxo IgG 30 dodatni

z tym cewnikiem to dobry patent :-D:-D:-D:-D:-D
A tak serio to nasze macice uciskają na pęcherz i stąd to parcie i co chwilę do łazienki i z tegoż samego powodu leci po kilka kropli.
Jak urodzimy to wszystko wróci do normy.
:tak::tak::tak:
Ja jestem zaniepokojona wynikami krwi ,bo ewidentnie wszystko zmierza w kierunku anemii :baffled::baffled::baffled:

Nie wyobrażam sobie nie picia :D Naprawde pije dużo i mi sie cały czas strasznie pić chce ;)

A mój TŻ znowu wkurza :D Z okazji że czuje sie dobrze w końcu, postanowiliśmy sie do kina wybrać. I padło pytanie czy posprzątałam w pokoju, pare rzeczy na podłodze mam. Nie posprzątałam bo mi sie nie chciało, bo sie nie pali, bo nikomu w niczym to nie przeszkadza i spokojnie może sobie poczekać aż najdzie mnie wena. A tu nagle foch, że mu sie odechciało w ogóle gdziekolwiek iść i że będzie wieczorem. Przyznaje że bałaganiara ze mnie okrutna :zawstydzona/y:, ale jakoś to udało mi sie ogarnąć, w pokoju generalnie czysto, kurzu brak, tylko tak jak mówiłam, kilka rzeczy na podłodze. Wkurza mnie tym tak bardzo dlatego że u niego w pokoju sterty kurzu, wszystko porozwalane i w ogóle, a mi wytyka bałagan :wściekła/y::-(:wściekła/y: wrrrr... udusze poduszką :[

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, długo mnie nie było, ale starałam się pilnie nadrobić zagości :)

Już po wizycie:) wreszcie moge odstawić duphaston na podtrzymanie:) i moge zaczac jesc normalne witaminki:) dzidzia była tak ruchliwa na usg,że masakra hehe rączki nie przestawały się ruszać:) niestety płeć nadal jest mi nie znana:( nastepna wizyta 5 grudnia może wtedy:) Teraz musze zrobić kolejne badanie moczu i morfologie:)
Pieszczoszka wielkie gratulację, oby tak dalej.

I jeszcze jakos zaczynam sie bac jak sobie poradzimy, jak dzidzia sie urodzi.Musze przyznac ze nie jestesmy osobamy majetnymi ale pocieszam sie ze bedziemy kochac naszego maluszka nad zycie A rzeczy stopniowo sobie bede kupowala Jakos tak boje się wszystkiego...ehhhh.Wiem ze smuce ale jak sie czlowiek wygada to az lepiej sie robi:*
Suzi, dacie sobie radę. To wszystko przez te ostatnie smutne wydarzenia… stąd te czarne myśli. Jestem pewna, ze wszystko będzie dobrze.

Witam, wszystkie majowe mamy.
Ja jestem w 14t 4d ciąży. Termin porodu mam na początku maja.
Chętnie do was dołączę.
Witaj Lulka, zapraszamy do grona majowych mam. Dobrze, że do nas wróciłas.

Dzień dobry mamunie;) ja wczoraj miałam problem z internetem i normalnie az mnie nosilo w domu....OD kad jestem w ciazy jestem strasznie nerwowa byle co mnie denerwuje....hmmm nawet przy okresie nie byłam nigdy taka... a jak z wami ?
Oj u mnie też tak jest. Też jestem jakaś podenerwowana, niecierpliwa i na dodatek łatwo mnie wkurzyc .
As, trzymaj się cieplutko!
Ogarnęła mnie ostatnio wielka senność, ciężko mi rano wstawac z łóźka i kładę sie wcześniej niz zwykle.

Ja też ciągle biegam na siku w sumie od samego poczatku, najgorzej wieczorem i w nocy:wściekła/y:,myslałam już żeby nie pić podwieczor , ale też ciągle chce mi się pić , więc nie zostaję nic jak pic i sikać :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry