little_nina
Fanka BB :)
A co to będzie później?
Cewnik sobie chyba założe 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, ale jakoś to udało mi sie ogarnąć, w pokoju generalnie czysto, kurzu brak, tylko tak jak mówiłam, kilka rzeczy na podłodze. Wkurza mnie tym tak bardzo dlatego że u niego w pokoju sterty kurzu, wszystko porozwalane i w ogóle, a mi wytyka bałagan
:-Pieszczoszka wielkie gratulację, oby tak dalej.Już po wizyciewreszcie moge odstawić duphaston na podtrzymanie
i moge zaczac jesc normalne witaminki
dzidzia była tak ruchliwa na usg,że masakra hehe rączki nie przestawały się ruszać
niestety płeć nadal jest mi nie znana
nastepna wizyta 5 grudnia może wtedy
Teraz musze zrobić kolejne badanie moczu i morfologie
![]()
Suzi, dacie sobie radę. To wszystko przez te ostatnie smutne wydarzenia… stąd te czarne myśli. Jestem pewna, ze wszystko będzie dobrze.I jeszcze jakos zaczynam sie bac jak sobie poradzimy, jak dzidzia sie urodzi.Musze przyznac ze nie jestesmy osobamy majetnymi ale pocieszam sie ze bedziemy kochac naszego maluszka nad zycie A rzeczy stopniowo sobie bede kupowala Jakos tak boje się wszystkiego...ehhhh.Wiem ze smuce ale jak sie czlowiek wygada to az lepiej sie robi:*
Witaj Lulka, zapraszamy do grona majowych mam. Dobrze, że do nas wróciłas.Witam, wszystkie majowe mamy.
Ja jestem w 14t 4d ciąży. Termin porodu mam na początku maja.
Chętnie do was dołączę.
Oj u mnie też tak jest. Też jestem jakaś podenerwowana, niecierpliwa i na dodatek łatwo mnie wkurzyc .Dzień dobry mamunieja wczoraj miałam problem z internetem i normalnie az mnie nosilo w domu....OD kad jestem w ciazy jestem strasznie nerwowa byle co mnie denerwuje....hmmm nawet przy okresie nie byłam nigdy taka... a jak z wami ?