Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam, napisz koniecznie jak na wizycie i czy będziesz miała chłopca czy dziewczynkę:-)Jutro wizyta u gina o 10:00 trzymajcie za mnie kciuki prosze![]()
Jasne ,że trzymam .Jutro wizyta u gina o 10:00 trzymajcie za mnie kciuki prosze![]()
To takie kochane 2 Golden Retrievery .Psy rasy myśliwskiej ,więc siłę to one mają .As - niezle przejsciaA co to za rasa, ze ma az 40kg? Moja zaraza ma 20kg ale pary wiecej niz niejeden olbrzym (to mieszaniec husky - jest niesamowicie silna i wytrzymala) i wlasnie cieczkuje, wiec tez mamy atrakcje
![]()

Agushka, gratuluję i zazdroszczę!Cześć dziewczynyU mnie pełnia szczęścia - szczegóły w wątku ruchy dziecka
![]()
Teraz się tylko witam, bo wychodzimy z mężem do znajomych, wpadnę potem
Mam dzisiaj cudowny dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
śniadanko, kąpiel pieska, moi rodzice nas odwiedzili wpadli na kawkę a potem razem skoczyliśmy na takie ogólne zakupy i tak niedziela zleciała.Jutro muszę z rana iść badania porobić bo w czwartek wizyta.
As i współczuję takich atrakcji bo sama wiem, że do śmiechu wcale wtedy nie jest jak się patrzy jak ukochany piesek się tak męczy... jutro z moim jadę na pobranie krwi mam nadzieję, że wyniki będą dobre.Mocno zaciśnięteJutro wizyta u gina o 10:00 trzymajcie za mnie kciuki prosze![]()