reklama

Maj 2012

I ja Was witam mikołajkowo:)
Mój Mateusz to dziś też nie mówi o niczym innym jak o wizycie św. Mikołaja. Rano jak znalazł prezent to nie mógł się nadziwić jak ten Mikołaj do nas wszedł:) Potem pojechaliśmy na roraty i tam też przyszedł Mikołaj,w przedszkolu też ich odwiedzi no i potem u babci. Także o niczym innym dzisiaj z Mateuszem nie pogadasz:)
Ja właśnie zjadłam śniadanko, przywitałam się z Wami i idę sprzątać:)

reklama
U nas mimo lat Mikołaj przychodzi co roku, ale...
Do R. zawsze się spóźnia z różnych względów :crazy:
W tym roku zamówiłam prezent wcześniej, ale i tak nie dotarł na czas i znów było mi głupio.
Do mnie Mikołaj za to jak zwykle się śpieszy i R. już nie może się doczekać kiedy rozpakuję i mnie namawia i nie da zaczekać do rana. Ale w tym roku chyba sam się nie mógł doczekać mojego prezentu, bo dostałam książkę Elizabeth Fenwick "Matka i dziecko. Praktyczny poradnik dla rodziców. Od poczęcia do 3 roku życia." Świetna ilustrowana książka! Polecam! 1408350.jpg

Mam nadzieję, że mężowy prezent dziś dotrze!:baffled:

Witam sie w 20 tyg :-D:-)
Pięknie dziekuje za wsze życzonka, no i dal Was aby cale Wasze/Nasze;-)życie było szczęśliwe i pelne m iłości:*
Fiore Ty farciaro!!!:-D że taki Mikolaj do ciebie zawital fiu fiu :-D;-)
Wikasik kochana duza buźka dla Ciebie:*
Dusia ja tez zaraz biore się za sprzątanie:)

A u nas w tym roku Mikołaj zostawil bilety w kinie:tak: tylko powiedział że musimy sami sobie za nie zapłacić:-D a On przy okazji nam odda:-D:-D:-D

Witam majóweczki:)
również wszystkim udanych mikołajek życzę choć już "za duże" jesteśmy:-p
od rana byłam na pobraniu krwi a teraz czekam za moim S bo z pieskiem też musimy jechać do pobrania krwi.
Co do humorów to ja też je miewam i niestety wyładowuję je tylko na S... ale jest plus taki, że on podchodzi do tego z uśmiechem na twarzy i nie ma pretensji;-) nawet nie mam z kim się pokłucić:-p

dzien dobry dziewczynki!!! my z mezem raczej nie obdarowujemy sie prezentami, on twierdzi, ze cokolwiek mi kupi to i tak bede niezadowolona wiec woli dac pieniazki, zebym sobie sama kupila :/ a ja bym chciala tak od czasu dostac jakis prezent - niespodzianke. zrezta mowie mu o tym. no, w kazdym badz razie Wam wszystkim zycze dzis mnostwo fajnych prezentow i zyczen!!! :-)
suzi, gratuluje 20 tygodnia! :-)

Dziękuję za życzenia dziewczyny.
Dziś przy śniadaniu doszliśmy z mężem do wniosku, że św.Mikołaj od pewnego czasu kojarzy nam się z Coca-colą :) Od rana zajadaliśmy się czekoladowymi Mikołajami i muszę przyznać, że to były jedne z najlepszych jakie jadłam :tak:
Wikasik współczuję utraty banana;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry