reklama

Maj 2012

reklama
uufff placki ziemaniaczane skończone, remont łazienki też zbliża się ku końcowi więc niedługo porządki świąteczne;-)
kilolek fajnie że wpadłaś chociaż na chwileczkę:tak:
suzi ty chcesz nas tu wszystkie wyprzedzić :-D

Martusia w dola mnie nie wprowadzaj ;-) Mam prezenty dla szwagrow i corek,dla kuzynow i dzieciakow,dla "wloskiej rodziny przyszywanej"(starzy znajomi-spora gromadka),dla 30tu sasiadow(pierniczki,tony pierniczkow),pomysl na prezent dla Mamy i na tym koniec.Co ja dziecku kupie?Nie wiem?Co mezowi tez nie wiem,bo on nie lubi otrzymywac prezentow tylko je dawac(tak calkiem powaznie,jedyny defekt jaki w nim znalazlam;-)).I sama tez nie wiem co bym chciala dostac :zawstydzona/y:
H.E.L.P !!!:sorry:

My robimy prezenty tylko dziecia i tesciowej:tak: G i ja sobie kupilismy gre i na tym koniec brak kaski:tak:
No wlasnie faceci to male dzieci:-D Dzis bylismy u kuzynki i jej m bawil sie taki mieczem z muzyczka swojego syna,a corce wyjadal slodycze:-D Stwierdzilysmy ze na przyszly rok musi mu zrobic paczke od Mikolaja:-D
Suzi jestes majowka i niech tak zostanie:tak:
Ja sie zastanawiam kiedy mi zrobia to cc, mam termin na 12 maja,poprzednio zrobili mi 10dni szybciej niz termin. Teraz 10dni przed wychodzi 2 maj a tego dnia to racze planowanych cc nie bedzie:no: Wlasciwie jak dzidzius dluzej posiedzi w brzuszku to sie nic nie stanie:tak:

Witam i ja wieczorową mikołajkową porą :)
Ja niestety nie dostałam prezentu na mikołajki ale wolę dawać niż dostawać.

Na Święta już mam pomysły co komu kupię. Tylko czekam aż będę miała pieniążki. Cieszę się niesamowicie bo w końcu spędze znowu Święta z moja dużą rodziną :) Jeszcze tylko 14 dni i lecę do Austrii już się nie mogę doczekać. :-)

hejka Laseczki :)
Mój Xav miał jutro isc do przedszkola ale dzisiaj znowu dostał goraczke. wczoraj mu sie antybiotyk juz skonczył i najwidoczniej nic to nie pomoglo, chyba bede musiala mu badania porobic ehh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry