reklama

Maj 2012

dziewczyny mam problem bo nie mam zielonego pojęcia co kupić mojemu S na gwiazdkę... macie może jakieś pomyły? co wy kupujecie dla swoich ukochanych?;-)
Mój mąż dostanie moje ulubione perfumy Armaniego;-) z pomysłów to ja mam bardzo dużo: sweter, krawat, spinki, pióro Parkera, jakaś fajna książka etc. Ciężko mi doradzać, bo nie znam twojego męża ale może z czymś trafiłam;-)

reklama
Witam jako pierwsza :)

Kobietki co można kupić dziewczynom które mają po 13,12,11 lat?
Mam 3 siostrzenice do obkupienia a nie mam pojęcia co mogłabym im kupić pod choinkę?
Biżuterię już dostały, jakieś pamiętniki duperelki też.
Nie mam jakoś weny w tym roku. Przeszukałam już pół allegro i nic mi w oko nie wpadło.

Luka moze jakies ciuchy? Nie mam pojecia wloasciwie,mojej kuzynki corka ma 11 lat i zawsze mam problem co jej kupic:baffled:
Trzymajcie kciuki dziewczyny mam dzis wizyte na 11.30:tak:

My też już wstaliśmy.
Kurczę zła jestem na siebie bo mój mały opuścił przez te 2 tygodnie przedstawienie, pantomine i jutro jest przestawienie jego grupy świąteczne a w sobotę bedzie mikołaj, takie fajne te 2 tyg przedszkolne były a on siedzi w domu. Trochę mi szkoda że go to omineło. Właśnie poczułam motylkowanie w brzuchu więc lekko się już uspokajam że z dzieckiem wszystko jest ok :)
A może zle robie ze go do przedszkola nie puszczam? w poniedzialek pod wieczor skonczyl mu sie antybiotyk, przyjmował go tylko 4,5 dnia bo tylko tyle starczyło a mial przyjmowac 5 dni. kaszle jeszcze i mu z nosa leci ale to nic. wczoraj pod wieczów znów gorączkował wiec stwierdzilam ze posiedzi w domu bo najwidoczniej ten antybiotyk go nie wyleczyl. dzisiaj wieczorem pojedziemy do lekarza i zobaczymy co on na to powie. Xav ostatnio czesto goraczkuje ale prawie zawsze sie to zdarza poznym popoludniem lub wieczorem. Pewnie w szkole niewiadomo co juz o mnie mysla te nauczycielki, tutaj jest tak ze jak chore jest dziecko to do szkoly moze przyjsc. ja bym go puscila gdyby kaszlal i mial katar ale martwi mnie ta goraczka.
Co byscie na moim miejscu zrobiły Dziewczyny? puscilybyscie go do szkoły zeby chodził czy tez byscie trzymały w domu dopoki byscie nie dowiedziały sie co mu dolega?
sory za taki duzy post - poprostu mnie to martwi.

czarnula ja jestem przeciwniczką zbyt długiego izolowania dziecka w domu - ale w Twoim przypadku idź do lekarza - prawdopodobnie powie, że jeszcze trzeba posiedzieć ;/
Z gorączką nie wysyłaj go do szkoły bo może być jeszcze gorzej ;/

zdrówka dla Małego

czarnula moja mala ma katar i troche kaszle ale do przedszkola ja puszczam:tak: W przedszkolu polowa dzieci ma katar:tak: Nie martw sie zobaczsz co lekarz powie o tej goraczce:tak: Bedzie dobrze trzymam kciuki:tak:

Lulka - może kosmetyki? takie "duże" dziewczyny już myślą o malowaniu. My naszym nastoletnim siostrom kupowaliśmy różniaste paści do kąpieli i np. krem z nivea - nawilżający z lekkim podkładem (prawie nic nie widać a dziewczyny mogły go używać), różne błyszczyki są, kosmetyki dla nastolatek... (jedwab do włosów był u nas hitem, bo obie prostują włosy, a matki nie chcą kupować malutkiej buteleczki za taką cenę). są też na rynku zestawy do robienia biżuterii lub ozdób do włosów. książki może czytają, bo teraz jest moda na wampiry i miłość.. (tylko z tym trzeba uważać, bo moja 16letnia siostra ma książki z dokładnymi opisami namiętnego seksu - nasza matka jest dość otwarta na takie rzeczy, więc to jakoś przechodzi, ale mama jedenastolatki może dostać zawału:))

i ja też muszę się wybrać do lekarza oddać wypis ze szpitala, ale jakoś nie mam kiedy - mąż jest w pracy, kiedy lekarz przyjmuje, a sama boję się jechać autobusem (w dalszym ciągu mdleję, kiedy troszkę postoję - w kolejce w sklepie, przy zlewie..). chyba dopiero w piątek się uda..

miłego dnia:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry